vrouw zoekt slaaf grote dildo in kut

Hoewel Brenda een en ander aan zag komen, had ze niet de kracht om de met geweld ingebrachte kunstpik te stoppen voor die in haar keel zat en ze stikte er dan ook bijna in. Mireille liet echter alles los en gelijk met het terugkomen van haar hoofd, probeerde Brenda de pik uit haar keel te duwen. Ze kwam echter niet heel ver, want toen stootte de pik tegen de glazen wand voor haar.

Nu stak Mireille net achter de kunstpik door een gat in de zuignap een metalen staaf, net iets breder dan het hoofd van Brenda. Aan de uiteinden zaten twee dwarsstangen die op de schouders van Brenda lagen en net iets voorbij haar nek staken.

Aan deze staven werd een constructie bevestigd die achter haar nek langsliep en er voor zorgde dat ze niet ver naar achteren kon om zo van de kunstpik af te glijden. Hierdoor werd ze gedwongen continue op de pik te zuigen, zonder dat ze er echt op vastzat. Echt ver naar achter kon ze toch niet door de twee grote pikken die haar gaatjes vulden en haar stevig op haar plaats hielden. Mireille liep weer even weg en kwam terug met een dunne rubber mat dat nog het meest leek op een antislipmat die wordt gebruikt in een badkuip.

De rubber mat had aan de ene kant heel veel rubber zuignapjes, maar aan de andere kant was deze bezaaid met kleine scherpe pennetjes van 3 centimeter, die als dikke naalden door het rubber leken te steken. Daar Brenda met haa uitpuilende borsten tegen het glas leunde om zo haar mond rust te geven, pakte Mireille met een hand Brenda rond haar middel en trok haar achteruit tegen het uiterste punt van haar nekklem en schoof met haar andere hand de mat ter hoogte van haar borsten tegen het glas.

Toen een paar zuignappen hielden was het voor haar niet moeilijk om de rest ook tegen het glas te duwen, ook al zat het niet netjes recht, als het maar voor de borsten zat en toen ze Brenda losliet hoorde ze aan het geschreeuw van Brenda dat dat wel goed zat. Toen de eerste schrik en pijn afzakte duwde ze haarzelf op de kunst lul in haar mond naar achteren en tot haar opluchting kon ze haar borsten helemaal vrij krijgen van de pennetjes.

Ze merkte nu ook dat ze de nekklem achter in haar nek ook als steun kon gebruiken. Mireille zag dat en moest stiekem glimlachen: Ze pakte een soort afstandsbediening op en ging schuin voor Brenda tegen het glas staan, dat er uit zag als een groot zwart gat.

Nu werd de ruimte achter het glas zichtbaar en kon Brenda de tafel zien met daar op de rubber pop. Maar moet je zien wat er gebeurt als ik deze knop om zet! Als jij dus niet wil dat manlief ligt te lijden, dan moet je naar voren glijden! Gut dat rijmt leuk hè! Karl reageerde niet meteen toen de stroom stopte, waardoor Brenda niet precies begreep hoe ver ze naar voren kon zonder haar borsten op de pennen te pletten en dus ging ze verder dan nodig was.

Mireille zag dat wel, maar ging Brenda niet wijzer maken, dat hoorde bij het spel. Oh ja, nog een klein dingetje……! In een reflex trok ze terug tegen de nekklem, waardoor ze Karl weer zag stuiptrekken. Het kostte haar een paar pogingen van heen en weer schuiven tot ze desituatie weer onder controle had, maar toen hing ze weer bijtend en hijgend aan de kunstpik zonder Karl te pesten of haar borsten te pletten.

Maar je hebt er wel de tijd voor genomen hoor, daarom gauw meekomen, dan kan ik je aankleden! Hierna had hij haar weer in de kettingen gewikkeld en haar hoofd achterover getrokken door een anushaak aan haar haar vast te maken en trok hij haar aan de ketting over haar buik schuivend weer naar buiten de auto i. Peter keek op zijn horloge: De knevel in zijn mond voelde steeds droger aan.

Omdat er niets gebeurde begon hij zich af te vragen hoe lang dit nog ging duren. Bij die gedachte alleen al brak het zweet hem uit, wat niet veel uitmaakte want het waterpeil was al behoorlijk gestegen in het warme rubber pak. Na een half uurtje begon hij een beetje weg te zakken in een lichte slaap, tot hij ineens een steek voelde bij de basis van zijn ballen, net of de rubber ring om zijn penis in brand stond.

Zijn onderlichaam probeerde aan alle kanten uit de boeien te breken, maar zonder succes uiteraard. Even viel de stroom en de pijn weg om een paa seconden later weer terug te keren waarop Karl het weer uitschreeuwde en zijn lichaam weer bol stond van stress en spanning. Dit ging nog een paar keer zo door tot het weer rustig werd en Karl eigenlijk in spanning lag te wachten op de volgende stroomstoot. Eigenlijk was dit veel erger dan regelmatig onder stroom gezet te worden.

Niet weten wanneer iets komt en of het komt is veel erger dan pijn lijden op reguliere basis. Tenslotte waren de stroomstootjes wel pijnlijk, zeer pijnlijk zelfs, maar wel houdbaar, zeker als je daar een bepaalde gewenning bij kunt krijgen. Na een minuut of zeven was er ineens weer één, maar heftige stroomstoot die meer dan een minuut aanhield, Karl bijna gekmakend van doorlopende pijn, daarna weer een hele tijd niets.

Karl kon natuurlijk niet weten hoe de stootjes tot stand kwamen. Toen ze haarzelf weer onder controle had keek ze weer door de ruit en zag ze Karl heftig bewegen in zijn pak. Wat ze ook zag was dat zijn pik tot wereldhoogte gestegen was door de stimulatie van de elektroring.

Maar omdat ook zij niet wist hoe lang dit ging duren vond ze dat geen goed plan. Ze vermoedde dat hij nog genoeg onder stroom zou komen te staan, want ze begon al aardig onvast op haar knieën te staan. Brenda was gelukkig veel gewend, daarom duurde het ook vrij lang voor ze haar eerste orgasme had.

Ze zou er ook alles aan doen om het tweede zo lang mogelijk uit te stellen.. Intussen was het negen uur geworden en reed er een auto door de toegangspoort naar het huis Het was Mizuki de schoonmaakster die Karl en Brenda sinds drie maanden in dienst hadden en die twee keer per week kwam schoonmaken. Zij hadden haar aangenomen op aanraden van een van de leden van de sm-club die zij goed kenden en vertrouwden.

Hij had hun verzekerd van de discretie van de Japanse vrouw, want dat was in deze omgeving natuurlijk wel nodig. Mizuki was een klein vrouwtje van 1 meter 65 met een vrij mollig postuur met kleine borsten, althans zo leek het want zij droeg altijd een japanse jurk die gesloten was in de hals en recht naar beneden liep tot net boven de knie. De enige vorm die aan de jurk gegeven werd was bij haar billen, die de jurk iets lieten bollen. De voorkant was strak. Verder had ze een guitig koppie, Brenda schatte haar op ongeveer 30 jaar, met kort zwart haa dat tot net in haar nek liep.

Mizuki liep zoals gewoonlijk naar de woonkamer waar haar instructies lagen voor deze dag. Wat Mizuki vreemd vond was dat er de volgorde bij stond, dat was anders nooit. Ze ging naar de spoelruimte om emmers en schoonmaakspullen te halen en liep toen naar de grote zaal. Daar aangekomen hing een briefje op de deur: Daaronder hing een lijstje met instructies die er op neerkwamen dat een ieder die hier binnenging aandacht moest besteden aan de vastgebonden slaaf om hem te leren geduld te hebben, maar hem niet te plagen door wel binnen te gaan en hem gaan aandacht te schenken.

De slaaf had alles te ondergaan zonder commentaar, bij het minste geluid moest dit direct de kop in gedrukt worden! Brenda had ze nog niet gezien, misschien was die al hier binnen.

Nou ja, ze moest toch haar werk doen en als Karl dat wilde, zou ze de slaaf wel even aaien hoor. Voorzichtig opende ze de deur en zag een vrij donkere ruimte met in het midden een rubber verpakte slaaf. Daarna bekeek ze de spullen die op de tafel bij de slaaf lagen, duidelijk spulletjes om op hem te gebruiken.

Ook diverse kunstpikken met schroefdraad van diverse grootte en toen ze de schroefdraad niet meteen begreep kwam ze daar achter toen ze de knevel van de slaaf beter bekeek. Ze moesten duidelijk op zijn mond geschroefd. Mizuki kon daar niets van maken, maar hield haar aan de instructies en pakte op goed geluk een van de saucijzenzwepen en sloeg hem hard op de borst ter hoogte van zijn tepels.

Anders krijg je er nog veel harder van langs! Je mag niet praten dat weet je!! Hij herkende door het masker niet wie het was, maar had geen illusie dat deze dame niet wist met wie en hoe ze bezig was. Dus hield hij wijselijk zijn mond om meer slagen te voorkomen. Mizuki was op eenbepaalde manier gefascineerd door de penis die moederziel alleen boven het pak zweefde en pakte met haar kleine handjes de halfslappe penis beet.

Deze reageerde direct en Mizuki ging verder met het strelen van schacht van de penis. Binnen een paar seconden stond deze stijf overeind met een op springen staande eikel. Ineens ging er een schok door de slaaf heen en schreeuwde hij het uit achter zijn Gag: Mizuki schrok daar wel van, zij kon natuurlijk niet weten dat Brenda weer eens naar achteren was gegleden.

En eigenlijk was Mizuki daar wel de oorzaak van. Brenda had haar binnen zien komen en tot haar verbazing was ze zich met Karl gaan bemoeien in plaats van te gaan schoonmaken. Mizuki was over de schik heen en begon de slaaf weer te slaan met de rubber saucijsjes. Klap na klap daalde neer op het lichaam van de arme Karl die al gauw lag te kronkelen in zijn bondage. Uiteindelijk stopte ze en pakte ze een mastubator van de tafel. Ze was van plan hem een keer klaar te laten komen en dan aan de schoonmaak te gaan, daar kwam ze tenslotte voor.

Ze schoof de mastubator over de pik van de slaaf en schoof deze een paar keer op en neer tot ze vermoedde dat hij goed zat. Net op het moment dat ze hem aan wilde zetten ging de deur open en kwam Carolien, de persoonlijk trainster van Brenda binnen. Zij begon altijd om half tien en was op zoek naar Brenda. Omdat ze haar nergens kon vinden was ze uiteindelijk bij de grote zaal aangekomen en had het briefje met instructies gelzen.

Ze was even in tweestrijd geweest, ze had een afspraak met Brenda en als ze hier naar binnen ging, dan zou ze dat waarschijnlijk niet halen. Maar aan de andere kant zou Brenda hier ook wel eens kunnen zijn. En dus waagde ze het er maar op. Ze vond echter niet Brenda, maar Mizuki, die ze natuurlijk inmiddels ook wel kende. Toen Karl hoorde dat een van de twee Mizuki was begon hij weer te brommen dat hij Karl was, maar mizuki die over de eerste schrik van het betrapt zijn heen was, sloeg hem gelijk met de zweep over zijn borst.

Gelijk was Karl weer stil, schijnbaar maakte het de dames niet uit dat het hun baas was die hier lag, niet begrijpende dat ze hem niet verstaan konden. Carolien was nu bij Mizuki aangekomen en keek wat ze aan het doen was. Waarom spring je er niet zelf op, of is hij nit stijf genoeg? Carolien had haar leren jurkje inmiddels uitgedaan en stond nu alleen gekleed in een leren string op hoge hakken voor de slaaf. De string was al even snel uit en voorzichtig stapte ze in de stijgbeugels en liet ze haarzelf zakken op de pik van de slaaf.

Langzaam begon ze de slaaf te berijden en deze gromde van genoegen mee. Mizuki pakte nu een rijzweep en begon de slaaf daarmee op zijn benen en buik te slaan steeds om Carolien heen. Ze robeerde daarbij het ritme te pakken van Carolien. Dat ging een tijdje goed en Carolien zat bijna tegen haar hoogtepunt aan toen de slaaf ineens schreeuwde in zijn knevel en ongecontroleerde bewegingen begon te maken, waardoor Carolien uit haar ritme raakte.

Carolien wachtte even tot ze bijkwam van haar orgasme en probeerde toen over de slaaf heen uit de stijgbeugels te stappen. Ze viel tegen Mizuki op en met twee handen greep ze naar het middel van Mizuki om te voorkomen dat ze viel. Dat lukte gelukkig, want het middel van Mizuki was steviger dan ze verwacht had.

Mizuki zag de begrijpende blijk van Carolien en kreeg een rood hoofd. Mijn meester heeft me hier te werk gesteld om geld te verdienen voor de sm-spullen die hij voor me koopt. Hij vind dat ik dat zelf moet verdienen!

Waarom mag Karl dat nit weten? Uitgerekend hij zou dat toch moeten begrijpen in zijn omgeving? Je hebt een kuisheidsgordel om hè, had ik dat juist gevoeld? Is het een mooie? Aan de voorkant was de gordel afgesloten met een hangslotje. Maar met deze buik onthulde ze nog iets anders: Wat Carolien nu zag deed haar bijna de ogen uit de kassen rollen: Direct onder de oksels van Mizuki begon een bondage van zwart latex tape dat rond om het lichaam van Mizuki was gewikkeld.

De tape liep in cirkels naar beneden, zo haar borsten strak tegen haar lijf bindend en ze uitrekkend naar haar buik toe. Ter hoogte van de navel hield de tape op en was het laatste stukje van haar borst nog te zien. Aan beide borsten hingen twee geweldige spenen, die eens haar tepes waren geweest, beide waren bijna 5 centimeter lang, wat dus de reden was dat Carolien ze had gezien.

Om deze twee spenen zaten een soort plastic zakjes die met tape aan de latex tape was vastgeplakt zodat ze niet zouden vallen.

Onder in de zakjes zag Carolien wat witte vloeistof zitten, ongetwijfeld moedermelk. Carolien keek even naar de borsten en daarna naar Mizuki: Doet dit geen pijn? Rond de nek van Mizuki hing een kettinkje met een klein sleuteltje er aan. Jammer voor jou dat je straf krijgt, maar nu ben je van mij en ik adviseer je er voor te zorgen dat je van mij ook geen straf krijgt.

Carolien pakte nu van de tafel een stuk touw en bond de polsen van Mizuki kruislings vast. Daarna tilde ze de armen boven haar hoofd, zodat haar hoofd tussen de armen kwam te zitten.

Met een vaardigheid van iemand die het vaker deed bond ze nu het touw om beide armen naar beneden, zelfs om haar hoofd en wel zodanig dat het ook tussen haar lippen liep en zo als het ware een knevel vormde. Mizuki had haarzelf nu volkomen overgegeven, haar onderdanige aard had het weer gewonnen boven de angst voor latere straffen. In een paar seconden had ze hem weer fier overeind en gaf ze Mizuki te kennen dat ze mocht zakken. Beide personen gromden van genoegen toen ze in elkaar opgingen.

Carolien was echter niet blijven staan, maar had een scherp mesje gepakt van de tafel waarschijnlijk neergelegd om in geval van nood iets door te kunnen snijden en begon nu op de rug van Mizuki de banden die om haar lichaam zaten door te snijden. Ze wilde net aan de tweede wikkel beginnen toen deze zelf al losschoot. Carolien dacht dat het plakband was, maar het bleek SM-tape te zijn, dat zonder lijm ook heel goed blijft zitten.

De spanning die echter op de borsten van Mizuki stond was groter dan ze verwachtte. Ook de borsten van Mizuki waren groterdan ze verwachtte.

Carolien had dikke slaphangers verwacht, maar toen alle tape verwijderd was zat er een beeldschone jongedame op een dikke pik te wippen. De borsten sprongen trots naar voren, waren een volle cup E en ondanks dat hingen ze nauwelijks.

Carolien begreep nu wat Mizuki bedoelde toen ze zei dat ademhalen moeilijk ging. Ze pakte nu van achter de borsten van Mizuki en begon deze te masseren, te knijpen en te kneden en daar ze ook fysiotherapeute was had ze veel kracht in haar handen, maar desondanks had ze moeite de bollen diep te kneden.

Mizuki liet het stilletjes begaan, liet geen kreet horen, maar genoot geweldig van de stevige handen rond haar borsten. Meestal waren het mannen met grote sterke handen die haar het zalige pijnlijke gevoel van geknede borsten konden geven, maar deze vrouw deed haarmet haar kleine sterke handen rillen van genot en de combinatie van de dikke pik in haar kut en de zalige pijn in haar borsten, deden haar tot een vulkaanuitbarsting komen op de pik van Karl, die zelf daardoor ook klaarkwam en de kut van Mizuki volspoot, maar om voor Carolien en Mizuki onverklaarbare reden lag hij daarna weer te gillen en te schokken in zijn bindingen, wat nu iets langer duurde dan de eerste keer dat zij het zagen.

Brenda had de hele voorstelling achter de ruit gadegeslagen, zij was net zo verbaasd als Carolien over de metamorfose van Mizuki. Zij kon echter niet horen wat er gezegd werd en begreep niet alle handelingen, bijvoorbeeld waarom Carolien Mizuki vastbond. Inmiddels dropen haar benen nu van het geil en stond ze echt te trillen op haar benen.

Haar borsten zaten inmiddels onder de krassen, want het lukte haar steeds minder om haar evenwicht te houden en steeds vaker viel zij voor n achterover. Ze had inmiddels wel begrepen dat de stroom bij Karl pas na een of twee seconden ingeschakeld werd, want ze had meerdere malen even achterovergeleund en toen ze direct weer naar voren leunde was er niets gebeurd.

Ze zag dat Mizuki inmiddels weer tot rust was gekomen en wachtte af wat beide dames nu zouden doen. Ze zag dat Carolien naar de tafel liep en daar een vrij forse dildo pakte die ze nu in de mond van Karl schroefde.

Even stopte ze om met een saucijzenzweep twee keer op de borst van Karl te slaan, die daarop duidelijk reageerde van pijn. Daarna draaide ze de dildo verder vast en liep ze naar Mizuki. Wat Brenda niet hoorde, maar Mizuki wel was dat Carolien haar vroeg of ze stil bleef zitten als haar handen losgemaakt zouden worden, oftewel of ze mee zou werken.

Carolien liep nu naar het hoofdeinde van de slaaf en steeg in e stijgbeugels. Zij liet haarzelf zakken over de dildo in de mond van Karl en begon hem op zijn mond te rijden. Mizuki begon hem ook weer te berijden en langzaam bogen beide vrouwen naar elkaar toe en pakten elkaar over en weer bij de borsten om hun rijtoer met een zalige borstmassage te ondersteunen. Toen Carolien echter volledig over de dildo heen gezakt was omsloten haar buitenste kutlippen de voet van de dildo waar een kleine sensor ingebouwd was.

Carolien merkte daar niets van, maar Brenda des te meer. Carolien en Mizuki hielden gelijktijdig hun handen stil en keken elkaar aan: Karl en Brenda wilden niet dat iedereen wist dat ze de grote zaal konden bespieden. Maar Carolien wist dat inmiddels wel. Daarvoor was ze al te lang bevriend met de twee echtelieden. Wat ze in de spiegelkamer aantrof overtrof echter haar stoutste verwachtingen.

Net op het moment dat Carolien binnenkwam werd Brenda getroffen door een tweede golf elektroden en gilde Brenda het uit, daarbij wild heen en weer schokkend in haar boeien. Brenda zag in haar ooghoeken Carolien opduiken en begon in onduidelijke bewoordingen te smeken haarlos te maken, dat het nu lang genoeg had geduurd en dat de stroomstoten niet leuk meer waren.

Carolien was echter niet van gisteren en bekeek de zaak even rustig, als zij Brenda elke keer had losgemaakt als zij daar om smeekte, dan had ze nu geen baan meer. Wit vrouw met grote kont en zwarte vriend 15m: Zwarte vriend met een witte vrouw in bed te maken sex 10m: Doggystyle seks tussen zwarte man en een blanke vrouw 2m: Anale seks van achter met vrouw 3m: Seks in de avond met een mooie vriendin uit Duitsland 9m: Pijpbeurt en kont seks met mijn vrouw 8m: Voyeur camera op het strand met naakte kutjes 5m: Vrouw met grote tieten rommelt met dick en ontvangt sperma 4m: Leuke vrouw toont haar grote tieten op de webcam 8m: Nudisten gefilmd waardoor seks op het strand 12m: Een leuke blonde doet een uitstekende pijpbeurt 5m: College seks met de zwarte vriend 5m: Engels meisje orale seks aan een zwarte vriend 12m: Naakt op het strand 6m: Vrouw slikt en krijgt sperma op haar tieten en gezicht 10m: Zeer sexy meisje met een geweldige kont 15m: Amateur naakt voor de webcam met een dildo in haar kutje 15m: Webcam orale seks en ejaculatie met een leuke vrouw 2m: Geslacht met een volwkonten vrouw 14m: Geweldige Pijpbeurt met een vriendin met kort haar 22m: Sex op de bank met een geile Russische moeder 9m: Sexy vriendin wordt geneukt en ze is gedekt op ezel met sperma 3m: Vriendin gefilmd terwijl zuigen penis 7m: Geslacht met kamergenoten voor camera 4m: Een geile meisje steekt haar vingers in haar kont 2m: Een sexy vriendin op de top van de lul 6m: Een sexy Latina meisje met een big ass 8m: Mijn vriendin krijgt sommige grote ejaculaties op haar gezicht 3m: Twee vrouwen zuigen een lul 13m: Een blondje doet orale seks en seks met een enorme lul 14m: Seks met vriendin op de vloer 13m: Amateur orale seks 12m: Amateur paar seks in de kleedkamer 11m: Orale seks met ejaculatie in haar mond en slikt ze 0m:

Sexdating den haag neukende sletjes

Hij ritste zijn gulp dicht en ging weg zonder een woord te zeggen. Agnes stond op en bekeek haar bloedende neus in de spiegel, ze veegde alles af voordat haar dochter naar beneden kwam. Ze proefde nog zijn zaad in de mond en ging snel haar tanden poetsen. Amber besloot die avond met haar moeder uit te gaan en was vast van plan om dat vaker te gaan doen als haar vader niet thuis was. Hij zou een week weg zijn. Hij pakten beiden aan een arm en trok ze de kamer in, hij sloeg beiden hard in hun gezicht en bond Agnes vast aan een stoel en deed een prop in haar mond zodat ze niet kon schreeuwen.

Na enkele minuten stopte hij en trok haar omhoog, onderwijl zijn vrouw vuil aankijkende, die van angst verstijfd was, ze had zelfs in haar broek geplast kon hij zien, daar zou hij haar later wel voor straffen. Hij scheurde de rest van de kleding van hun dochter van haar lijf en bekeek haar eens goed, ze had een prachtig figuur, mooie kleine borsten en een heerlijk kutje. Hij pakte enkele ti-ribs, bond haar handen vast en schopte haar benen uit elkaar en bond ook die vast zodat ze geen kant op kon.

Zo bekeek hij haar enkele minuten en dit zo dat hij zeker wist dat Agnes dit ook kon zien. Hij sloeg met zijn andere hand op haar tietjes, dat ze deed ze op zwellen, niet van genot, maar meer van de pijn. Hij voelde wel dat ze heel nauw was, misschien had ze toch de waarheid gesproken en was ze nog maagd, het maakte hem alleen maar geiler. Hij haalde zijn vingers en ging voor haar staan, zijn stijve pik in zijn hand houdend, plaatste hij hem voor haar kutje. Tjerk likte haar gezicht en duwde zijn lid langzaam in haar naar binnen.

Agnes kon niets anders doen dan toekijken, hoe haar lieve dochter werd verkracht door haar man. Zijn negentien centimeter grote pik zat er nu voor tweederde in haar. Hij draaide even om, om het zijn vrouw te laten zien.

Tjerk ging weer voor haar staan en pakte zijn pik weer vast die ook onder het bloed zat en bracht hem weer in haar, steeds dieper en dieper, toen hij er net zover in zat, drukte hij bruut door, tot aan zijn ballen zat hij nu in zijn dochter, het voelde zalig aan. Ze was zo superstrak en het idee dat het zijn pik was die als eerste in haar kwam, maakte hem nog geiler.

Hij neukte haar hard nu en sloeg op haar steeds roder wordende borsten , na een minuut of tien zo door te hebben geneukt voelde hij het borrelen in zijn ballen. Hij liet zijn pik nog in haar, nagenietend van zijn felle orgasme, tot dat hij er half slap uit floepte. Tjerk ging twee meter van haar weg staan en bekeek het resultaat, hij zag zijn dochter snikkend staan, haar kutje stond nog open en een glinsterend straaltje zaad liep langzaam uit haar, langs haar dijen naar beneden. Hij liep naar zijn vrouw toe, haalde de prop uit haar mond en dwong haar zijn pik schoon te likken, hij sloeg in haar gezicht om zijn eis kracht bij te stellen.

Tjerk bleef geil en Amber kon niet anders dan afwachten, of hij nog meer in petto had, daar kon ze op wachten, want zijn pik verdikte zich en kwam langzaam schokkend weer omhoog. Hij maakte haar benen los en knipte de ti-ribs door en haalde plotseling een paar stalen handboeien te voorschijn, het koude staal deed Amber rillen. Amber wist niet hoe gauw ze in het gevraagde standje op de grond moest komen, bang voor nog meer klappen. Amber schaamde zich, want klaar komen op haar verkrachter! Dat was toch wel het laatste wat ze gewild had, maar haar lichaam dacht daar anders over.

Tjerk vulde na een kwartier, haar kutje opnieuw met een verse lading sperma, Amber voelde zijn geil pulserend naar binnen gepompt worden, God wat had papa een dikke harde grote pik zeg, spookte het in haar geile hoofdje.

Agnes wist zich geen houding, ze hoorde haar dochter klaar komen en klaar komen en nog eens voor een derde keer, op een vreselijk geile manier klaar komen, voordat de verslappende lul er uit schoot. Tjerk liet haar zo zitten. Hij moest immers weer met de vrachtwagen weg en zou toch al te laat bij de klant aankomen, als hij niet toevallig naar huis terug was gekomen, omdat hij wat papieren was vergeten, had hij nooit geweten wat zijn vrouw en dochter uitspookte.

Hij dacht nu echt, dat ze hem altijd voor de gek hielden, als hij er niet was, een ding was zeker, die geile dochter kon zijn pik vaker krijgen en aangezien hij haar onbeschermd had vol gespoten met zijn vruchtbare geile zaad. Ze wachtte beiden met iets te zeggen, of te handelen, tot dat ze zeker wisten dat hij weg was. Amber had de stalen handboeien nog om, maar kon wel vrij lopen, dat in tegenstelling tot Agnes, die helemaal was vast gebonden op dekstoel en geen kant op kon. Nu moest ze haar moeder nog los zien te krijgen, ze knielde voor haar en probeerde met haar tanden de ti-rib om haar polsen door te bijten, terwijl Amber daarmee bezig was, keek ze naar haar moeder en ze zag dat haar tepels door haar shirt heen prikten.

Ze was toch niet geil geworden? Agnes zag haar kijken en werd vuurrood, ze probeerde zich er uit te praten, maar moest toch toegeven dat ze geil werd van het mooie lichaam van haar dochter.

Amber kreeg het voor elkaar de ti-ribs door te bijten, bij haar polsen en die bij haar voeten deed Agnes met een schaar, maar hoe moest ze de stalen boeien om de polsen van haar dochter er af krijgen?! Amber liep nog steeds leeg van het vele zaad, dat haar vader in haar had gespoten, dus pakte Agnes een handdoek om haar kutje en dijen schoon te vegen.

Amber ging zitten, met haar benen wijd, zodat haar moeder er gemakkelijk bij kon. Agnes werd nu ook wild, ze stond op en deed haar kleren uit. Ze stond poedelnaakt voor haar dochter, die nog steeds met geboeide polsen op de stoel zat. Agnes was al zo vaak vernederd en verkracht door haar man, dat ze enigszins wat trekjes had over genomen. Ze pakte het hoofd van haar dochter vast en duwde haar natte open staande kale kut er op.

Amber was nu al vier keer klaar gekomen en al zo ver heen, zodat ze nu tot meer bereid was. Ze duwde haar tong, zover mogelijk in de kut van haar moeder.

Amber ging de volgende dag, na er een verzuimd te hebben gewoon weer naar school, haar lange blonde haren nu in twee staarten met strikjes en een verduveld kort rokje, zo dat er bij veel jongens hun mond open viel van verbazing en in menig broek zich wat roerde. Ze zag er opeens hoerig uit, was dat bewust?

De enige vorm die aan de jurk gegeven werd was bij haar billen, die de jurk iets lieten bollen. De voorkant was strak. Verder had ze een guitig koppie, Brenda schatte haar op ongeveer 30 jaar, met kort zwart haa dat tot net in haar nek liep. Mizuki liep zoals gewoonlijk naar de woonkamer waar haar instructies lagen voor deze dag. Wat Mizuki vreemd vond was dat er de volgorde bij stond, dat was anders nooit.

Ze ging naar de spoelruimte om emmers en schoonmaakspullen te halen en liep toen naar de grote zaal. Daar aangekomen hing een briefje op de deur: Daaronder hing een lijstje met instructies die er op neerkwamen dat een ieder die hier binnenging aandacht moest besteden aan de vastgebonden slaaf om hem te leren geduld te hebben, maar hem niet te plagen door wel binnen te gaan en hem gaan aandacht te schenken. De slaaf had alles te ondergaan zonder commentaar, bij het minste geluid moest dit direct de kop in gedrukt worden!

Brenda had ze nog niet gezien, misschien was die al hier binnen. Nou ja, ze moest toch haar werk doen en als Karl dat wilde, zou ze de slaaf wel even aaien hoor. Voorzichtig opende ze de deur en zag een vrij donkere ruimte met in het midden een rubber verpakte slaaf. Daarna bekeek ze de spullen die op de tafel bij de slaaf lagen, duidelijk spulletjes om op hem te gebruiken. Ook diverse kunstpikken met schroefdraad van diverse grootte en toen ze de schroefdraad niet meteen begreep kwam ze daar achter toen ze de knevel van de slaaf beter bekeek.

Ze moesten duidelijk op zijn mond geschroefd. Mizuki kon daar niets van maken, maar hield haar aan de instructies en pakte op goed geluk een van de saucijzenzwepen en sloeg hem hard op de borst ter hoogte van zijn tepels.

Anders krijg je er nog veel harder van langs! Je mag niet praten dat weet je!! Hij herkende door het masker niet wie het was, maar had geen illusie dat deze dame niet wist met wie en hoe ze bezig was.

Dus hield hij wijselijk zijn mond om meer slagen te voorkomen. Mizuki was op eenbepaalde manier gefascineerd door de penis die moederziel alleen boven het pak zweefde en pakte met haar kleine handjes de halfslappe penis beet. Deze reageerde direct en Mizuki ging verder met het strelen van schacht van de penis.

Binnen een paar seconden stond deze stijf overeind met een op springen staande eikel. Ineens ging er een schok door de slaaf heen en schreeuwde hij het uit achter zijn Gag: Mizuki schrok daar wel van, zij kon natuurlijk niet weten dat Brenda weer eens naar achteren was gegleden. En eigenlijk was Mizuki daar wel de oorzaak van. Brenda had haar binnen zien komen en tot haar verbazing was ze zich met Karl gaan bemoeien in plaats van te gaan schoonmaken. Mizuki was over de schik heen en begon de slaaf weer te slaan met de rubber saucijsjes.

Klap na klap daalde neer op het lichaam van de arme Karl die al gauw lag te kronkelen in zijn bondage. Uiteindelijk stopte ze en pakte ze een mastubator van de tafel. Ze was van plan hem een keer klaar te laten komen en dan aan de schoonmaak te gaan, daar kwam ze tenslotte voor. Ze schoof de mastubator over de pik van de slaaf en schoof deze een paar keer op en neer tot ze vermoedde dat hij goed zat. Net op het moment dat ze hem aan wilde zetten ging de deur open en kwam Carolien, de persoonlijk trainster van Brenda binnen.

Zij begon altijd om half tien en was op zoek naar Brenda. Omdat ze haar nergens kon vinden was ze uiteindelijk bij de grote zaal aangekomen en had het briefje met instructies gelzen. Ze was even in tweestrijd geweest, ze had een afspraak met Brenda en als ze hier naar binnen ging, dan zou ze dat waarschijnlijk niet halen.

Maar aan de andere kant zou Brenda hier ook wel eens kunnen zijn. En dus waagde ze het er maar op. Ze vond echter niet Brenda, maar Mizuki, die ze natuurlijk inmiddels ook wel kende. Toen Karl hoorde dat een van de twee Mizuki was begon hij weer te brommen dat hij Karl was, maar mizuki die over de eerste schrik van het betrapt zijn heen was, sloeg hem gelijk met de zweep over zijn borst. Gelijk was Karl weer stil, schijnbaar maakte het de dames niet uit dat het hun baas was die hier lag, niet begrijpende dat ze hem niet verstaan konden.

Carolien was nu bij Mizuki aangekomen en keek wat ze aan het doen was. Waarom spring je er niet zelf op, of is hij nit stijf genoeg?

Carolien had haar leren jurkje inmiddels uitgedaan en stond nu alleen gekleed in een leren string op hoge hakken voor de slaaf. De string was al even snel uit en voorzichtig stapte ze in de stijgbeugels en liet ze haarzelf zakken op de pik van de slaaf.

Langzaam begon ze de slaaf te berijden en deze gromde van genoegen mee. Mizuki pakte nu een rijzweep en begon de slaaf daarmee op zijn benen en buik te slaan steeds om Carolien heen. Ze robeerde daarbij het ritme te pakken van Carolien. Dat ging een tijdje goed en Carolien zat bijna tegen haar hoogtepunt aan toen de slaaf ineens schreeuwde in zijn knevel en ongecontroleerde bewegingen begon te maken, waardoor Carolien uit haar ritme raakte. Carolien wachtte even tot ze bijkwam van haar orgasme en probeerde toen over de slaaf heen uit de stijgbeugels te stappen.

Ze viel tegen Mizuki op en met twee handen greep ze naar het middel van Mizuki om te voorkomen dat ze viel. Dat lukte gelukkig, want het middel van Mizuki was steviger dan ze verwacht had. Mizuki zag de begrijpende blijk van Carolien en kreeg een rood hoofd.

Mijn meester heeft me hier te werk gesteld om geld te verdienen voor de sm-spullen die hij voor me koopt. Hij vind dat ik dat zelf moet verdienen! Waarom mag Karl dat nit weten? Uitgerekend hij zou dat toch moeten begrijpen in zijn omgeving? Je hebt een kuisheidsgordel om hè, had ik dat juist gevoeld?

Is het een mooie? Aan de voorkant was de gordel afgesloten met een hangslotje. Maar met deze buik onthulde ze nog iets anders: Wat Carolien nu zag deed haar bijna de ogen uit de kassen rollen: Direct onder de oksels van Mizuki begon een bondage van zwart latex tape dat rond om het lichaam van Mizuki was gewikkeld.

De tape liep in cirkels naar beneden, zo haar borsten strak tegen haar lijf bindend en ze uitrekkend naar haar buik toe. Ter hoogte van de navel hield de tape op en was het laatste stukje van haar borst nog te zien. Aan beide borsten hingen twee geweldige spenen, die eens haar tepes waren geweest, beide waren bijna 5 centimeter lang, wat dus de reden was dat Carolien ze had gezien. Om deze twee spenen zaten een soort plastic zakjes die met tape aan de latex tape was vastgeplakt zodat ze niet zouden vallen.

Onder in de zakjes zag Carolien wat witte vloeistof zitten, ongetwijfeld moedermelk. Carolien keek even naar de borsten en daarna naar Mizuki: Doet dit geen pijn? Rond de nek van Mizuki hing een kettinkje met een klein sleuteltje er aan.

Jammer voor jou dat je straf krijgt, maar nu ben je van mij en ik adviseer je er voor te zorgen dat je van mij ook geen straf krijgt. Carolien pakte nu van de tafel een stuk touw en bond de polsen van Mizuki kruislings vast. Daarna tilde ze de armen boven haar hoofd, zodat haar hoofd tussen de armen kwam te zitten.

Met een vaardigheid van iemand die het vaker deed bond ze nu het touw om beide armen naar beneden, zelfs om haar hoofd en wel zodanig dat het ook tussen haar lippen liep en zo als het ware een knevel vormde. Mizuki had haarzelf nu volkomen overgegeven, haar onderdanige aard had het weer gewonnen boven de angst voor latere straffen.

In een paar seconden had ze hem weer fier overeind en gaf ze Mizuki te kennen dat ze mocht zakken. Beide personen gromden van genoegen toen ze in elkaar opgingen. Carolien was echter niet blijven staan, maar had een scherp mesje gepakt van de tafel waarschijnlijk neergelegd om in geval van nood iets door te kunnen snijden en begon nu op de rug van Mizuki de banden die om haar lichaam zaten door te snijden.

Ze wilde net aan de tweede wikkel beginnen toen deze zelf al losschoot. Carolien dacht dat het plakband was, maar het bleek SM-tape te zijn, dat zonder lijm ook heel goed blijft zitten. De spanning die echter op de borsten van Mizuki stond was groter dan ze verwachtte. Ook de borsten van Mizuki waren groterdan ze verwachtte. Carolien had dikke slaphangers verwacht, maar toen alle tape verwijderd was zat er een beeldschone jongedame op een dikke pik te wippen.

De borsten sprongen trots naar voren, waren een volle cup E en ondanks dat hingen ze nauwelijks. Carolien begreep nu wat Mizuki bedoelde toen ze zei dat ademhalen moeilijk ging. Ze pakte nu van achter de borsten van Mizuki en begon deze te masseren, te knijpen en te kneden en daar ze ook fysiotherapeute was had ze veel kracht in haar handen, maar desondanks had ze moeite de bollen diep te kneden.

Mizuki liet het stilletjes begaan, liet geen kreet horen, maar genoot geweldig van de stevige handen rond haar borsten. Meestal waren het mannen met grote sterke handen die haar het zalige pijnlijke gevoel van geknede borsten konden geven, maar deze vrouw deed haarmet haar kleine sterke handen rillen van genot en de combinatie van de dikke pik in haar kut en de zalige pijn in haar borsten, deden haar tot een vulkaanuitbarsting komen op de pik van Karl, die zelf daardoor ook klaarkwam en de kut van Mizuki volspoot, maar om voor Carolien en Mizuki onverklaarbare reden lag hij daarna weer te gillen en te schokken in zijn bindingen, wat nu iets langer duurde dan de eerste keer dat zij het zagen.

Brenda had de hele voorstelling achter de ruit gadegeslagen, zij was net zo verbaasd als Carolien over de metamorfose van Mizuki. Zij kon echter niet horen wat er gezegd werd en begreep niet alle handelingen, bijvoorbeeld waarom Carolien Mizuki vastbond. Inmiddels dropen haar benen nu van het geil en stond ze echt te trillen op haar benen.

Haar borsten zaten inmiddels onder de krassen, want het lukte haar steeds minder om haar evenwicht te houden en steeds vaker viel zij voor n achterover. Ze had inmiddels wel begrepen dat de stroom bij Karl pas na een of twee seconden ingeschakeld werd, want ze had meerdere malen even achterovergeleund en toen ze direct weer naar voren leunde was er niets gebeurd.

Ze zag dat Mizuki inmiddels weer tot rust was gekomen en wachtte af wat beide dames nu zouden doen. Ze zag dat Carolien naar de tafel liep en daar een vrij forse dildo pakte die ze nu in de mond van Karl schroefde. Even stopte ze om met een saucijzenzweep twee keer op de borst van Karl te slaan, die daarop duidelijk reageerde van pijn. Daarna draaide ze de dildo verder vast en liep ze naar Mizuki.

Wat Brenda niet hoorde, maar Mizuki wel was dat Carolien haar vroeg of ze stil bleef zitten als haar handen losgemaakt zouden worden, oftewel of ze mee zou werken. Carolien liep nu naar het hoofdeinde van de slaaf en steeg in e stijgbeugels. Zij liet haarzelf zakken over de dildo in de mond van Karl en begon hem op zijn mond te rijden.

Mizuki begon hem ook weer te berijden en langzaam bogen beide vrouwen naar elkaar toe en pakten elkaar over en weer bij de borsten om hun rijtoer met een zalige borstmassage te ondersteunen.

Toen Carolien echter volledig over de dildo heen gezakt was omsloten haar buitenste kutlippen de voet van de dildo waar een kleine sensor ingebouwd was. Carolien merkte daar niets van, maar Brenda des te meer.

Carolien en Mizuki hielden gelijktijdig hun handen stil en keken elkaar aan: Karl en Brenda wilden niet dat iedereen wist dat ze de grote zaal konden bespieden. Maar Carolien wist dat inmiddels wel. Daarvoor was ze al te lang bevriend met de twee echtelieden. Wat ze in de spiegelkamer aantrof overtrof echter haar stoutste verwachtingen.

Net op het moment dat Carolien binnenkwam werd Brenda getroffen door een tweede golf elektroden en gilde Brenda het uit, daarbij wild heen en weer schokkend in haar boeien. Brenda zag in haar ooghoeken Carolien opduiken en begon in onduidelijke bewoordingen te smeken haarlos te maken, dat het nu lang genoeg had geduurd en dat de stroomstoten niet leuk meer waren.

Carolien was echter niet van gisteren en bekeek de zaak even rustig, als zij Brenda elke keer had losgemaakt als zij daar om smeekte, dan had ze nu geen baan meer. Ze ging rustig voor Brenda staan en vroeg kalm: Carolien begreep het maar half en uiteindelijk vroeg ze: Arl aar op hafel!!

Dit begreep Carolien helemaal niet, maar iets klopte er niet, daarom maakte ze de Dildo die met een zuignap op de spiegel zat los en trok hem uit de mond van Brenda.

Dat ze daarbij haar hoofd acterover trok en Karl weer een stroomstoot bezorgde wist ze natuurlijk niet. Zodra Brenda vrij kon spreken had ze heel snel de zaak uitgelegd, daarbij een keer onderbroken door weer een stroomsessie in haar gaatjes, maar toen ze daarvan bijgekomen was had Carolien haar al bijna uit haar boeien bevrijd.

Nadat ze ook de arm en beenbinders van Brenda had verwijderd stond die bevend op haar benen. Brenda en Carolien keken naar het schouwspel en daarna naar elkaar, waarop Brenda zei: Brenda hoorde dat met stjgende verbazing aan en zei: Is daar een reden voor? Ik hoop dat Karl daar ook de humor van in kan zien. De choker en handwanten had Carolien uitgedaan, maar het was een indrukwekkende gedaante die op een langzaam op en neer wippende Mizuki afliep.

Toen ze vlak bij haar was boog ze haar voorover naar het oor van Mizuki en fluisterde in haar oor: Terwijl ze Mizuki naar beneden bleef duwen fluisterde ze zacht in haar oor: Van Carolien begreep ik dat jij ook een soort slavin bent en goed orders kunt opvolgen. Je blijft daarom Karl nu neuken en gelijk mag je mijn borsten masseren, terwijl ik zijn mondpik neuk. Maar om te laten merken wie de baas is, laat ik Carolien je rug geselen akkoord? Mizuki had haar aangehoord en had min of meer verwacht ontslagen te worden.

In plaats daarvan werd ze niet als schoonmaakster behandeld maar als slavin, een functie waar ze binnen dit huishouden alleen maar van had kunnen dromen. Om Karl niet te laten horen wat er gebeurde instrueerde Brenda ook Carolien fluisterend wat zij moest doen en zette haar zelf toen boven het gezicht van Karl, waarna ze haar met een zuigend geluid over de kuntlul van Karl liet zakken, die daarbij een zacht gebrom liet horen.

Langzaam boog ze voorover om haar borsten aan Mizuki aan te bieden, die zacht de borsten begon te masseren en te kneden. Carolien had inmiddels een flogger ter hand genomen en begon Mizuki zacht over haar rug te slaan. Mizuki keek naar Brenda en probeerde hetzelfde tempo als Brenda aan te houden bij het neuken an Karl.

Feitelijk wilde ze weer dezelfde pijn voelen als net tegen de spiegel, maar dat zou Mizuki nooit bij elkaar kunnen knijpen. Inmiddels was Carolien de slagen aan het opvoeren, zowel de snelheid als de kracht waar mee ze sloeg. Mizuki reageerde daar echter nauwelijks op, ze was te geconcentreerd bezig met Brenda. Opeens greep Brenda de handen van Mizuki beet en vroeg aan haar: Daar dit de eerste woorden waren die Karl sinds lange tijd weer hoorbaar gehoord had, begon hij in zijn mondknevel te brommen toen hij begreep dat Brenda nu boven hem zat.

Brenda haalde echter twee keer uit met de rijzweep op zijn borst en snauwde: Dat maakte echter wat los bij Mizuki en de tweede slag was vervuld van lichte woede en trof Brenda vol op de rechterborst. Elke slag die ze nu uithaalde naar de borsten van Brenda zat vol woede en gaandeweg begon ze beter te mikken en harder te slaan. Brenda liet haar echter ook niet onbetuigd en wild sloeg ze terug naar de grote uiers van mizuki, af en toe mikkend op de grote vooruitstaande spenen van haar. Gek genoeg reageerde ze bij het raken van de grote spenen minder dan op het raken van de borsten.

Beide vrouwen zaten nu zwoegend op hun pikken te rijden, wild uithalend naar de ander en en passant Karl heen en weer schuddend op de tafel. Die zat al bijna tegen zijn hogtepunt aan en toen Brenda als eerste gillend en schokkend klaarkwam spoot hij de kut van Mizuki vol die daarop ook schokkend en luid kreunend klaarkwam. Toen Brenda een beetje was bijgekomen van haar orgasme zag ze dat Mizuki ook was klaargekomen ondanks de pijn in haar borsten en ondanks dat Carolien nog steeds haar rug bewerkte met rake klappen.

Brenda besefte dat Mizuki wel eens een grotere masochiste kon zijn dan zij en een blinde jaloezie maakte zich van haar meester. Wild liet ze haar voorover vallen en greep de borsten van Mizuki en zette haar nagels er vol in. Die hield echter stevig vast en Mizuki zag maar een oplossing: Die ging nu ook vol in de aanval op de borsten e zette haar nagels vol in de toch al geschaafde borsten van Brenda.

Beiden waren nu volop met elkaar bezig en gleden van Karl af op de grond. Met handen als klauwen graaiden ze naar elkaars borsten en tepels af en toe schreeuwend van pijn of scheldend naar elkaar en elkaar uitmakend voor fraaie zaken als Teef en Viswijf.

Geen van beiden wilde toegeven en hoewel Brenda in het voordeel was omdat ze een volledig rubber pak aan had was de naakte Mizuki in het voordeel dat ze eerder op de dag niet tegen spijkers had aangezeten. Daar stond tegenover dat als ze bovenop Brenda zat Carolien haar rug bewerkte met de zweep voor zover ze daar bij kon, dus zorgde Mizuki er voor dat ze vaak onder Brenda lag.

Dit gevecht ging zo een kwartier door tot beide vrouwen uitgeput van moeheid stil bovenop elkaar lagen, Brenda bovenop keek Mizuki in de ogen en zei: Daarop liet Brenda haar mond zakken bovenop de mond van Mizuki en de volgende minuten waren beiden elkaars mond aan he verkennen in een innige mondkus. De handen van Brenda lagen daarbij op de borsten en tepels van Mizuki en toen ze nogmaals in de lange tepels van Mizuki kneep werden haar handen nat.

Brenda voelde dat wel, maar was te veel met haar mond bezig om er verder aandacht aan te schenken. Pas toen ze een beetje uitgezoend waren kwam Brenda overeind en zag in de navel van Mizuki een klein plasje melk liggen, waar het vocht heen gestroomd was.

Ze liet haar hoofd richting navel gaan en gulzig proefde ze van het witte vocht, wat aangenaam smaakte, maar niet de normale dikte van echte moedermelk had.vrouw zoekt slaaf grote dildo in kut

Hoewel Brenda een en ander aan zag komen, had ze niet de kracht om de met geweld ingebrachte kunstpik te stoppen voor die in haar keel zat en ze stikte er dan ook bijna in. Mireille liet echter alles los en gelijk met het terugkomen van haar hoofd, probeerde Brenda de pik uit haar keel te duwen. Ze kwam echter niet heel ver, want toen stootte de pik tegen de glazen wand voor haar. Nu stak Mireille net achter de kunstpik door een gat in de zuignap een metalen staaf, net iets breder dan het hoofd van Brenda.

Aan de uiteinden zaten twee dwarsstangen die op de schouders van Brenda lagen en net iets voorbij haar nek staken. Aan deze staven werd een constructie bevestigd die achter haar nek langsliep en er voor zorgde dat ze niet ver naar achteren kon om zo van de kunstpik af te glijden. Hierdoor werd ze gedwongen continue op de pik te zuigen, zonder dat ze er echt op vastzat. Echt ver naar achter kon ze toch niet door de twee grote pikken die haar gaatjes vulden en haar stevig op haar plaats hielden.

Mireille liep weer even weg en kwam terug met een dunne rubber mat dat nog het meest leek op een antislipmat die wordt gebruikt in een badkuip.

De rubber mat had aan de ene kant heel veel rubber zuignapjes, maar aan de andere kant was deze bezaaid met kleine scherpe pennetjes van 3 centimeter, die als dikke naalden door het rubber leken te steken. Daar Brenda met haa uitpuilende borsten tegen het glas leunde om zo haar mond rust te geven, pakte Mireille met een hand Brenda rond haar middel en trok haar achteruit tegen het uiterste punt van haar nekklem en schoof met haar andere hand de mat ter hoogte van haar borsten tegen het glas.

Toen een paar zuignappen hielden was het voor haar niet moeilijk om de rest ook tegen het glas te duwen, ook al zat het niet netjes recht, als het maar voor de borsten zat en toen ze Brenda losliet hoorde ze aan het geschreeuw van Brenda dat dat wel goed zat.

Toen de eerste schrik en pijn afzakte duwde ze haarzelf op de kunst lul in haar mond naar achteren en tot haar opluchting kon ze haar borsten helemaal vrij krijgen van de pennetjes. Ze merkte nu ook dat ze de nekklem achter in haar nek ook als steun kon gebruiken. Mireille zag dat en moest stiekem glimlachen: Ze pakte een soort afstandsbediening op en ging schuin voor Brenda tegen het glas staan, dat er uit zag als een groot zwart gat.

Nu werd de ruimte achter het glas zichtbaar en kon Brenda de tafel zien met daar op de rubber pop. Maar moet je zien wat er gebeurt als ik deze knop om zet! Als jij dus niet wil dat manlief ligt te lijden, dan moet je naar voren glijden! Gut dat rijmt leuk hè! Karl reageerde niet meteen toen de stroom stopte, waardoor Brenda niet precies begreep hoe ver ze naar voren kon zonder haar borsten op de pennen te pletten en dus ging ze verder dan nodig was. Mireille zag dat wel, maar ging Brenda niet wijzer maken, dat hoorde bij het spel.

Oh ja, nog een klein dingetje……! In een reflex trok ze terug tegen de nekklem, waardoor ze Karl weer zag stuiptrekken. Het kostte haar een paar pogingen van heen en weer schuiven tot ze desituatie weer onder controle had, maar toen hing ze weer bijtend en hijgend aan de kunstpik zonder Karl te pesten of haar borsten te pletten. Maar je hebt er wel de tijd voor genomen hoor, daarom gauw meekomen, dan kan ik je aankleden! Hierna had hij haar weer in de kettingen gewikkeld en haar hoofd achterover getrokken door een anushaak aan haar haar vast te maken en trok hij haar aan de ketting over haar buik schuivend weer naar buiten de auto i.

Peter keek op zijn horloge: De knevel in zijn mond voelde steeds droger aan. Omdat er niets gebeurde begon hij zich af te vragen hoe lang dit nog ging duren. Bij die gedachte alleen al brak het zweet hem uit, wat niet veel uitmaakte want het waterpeil was al behoorlijk gestegen in het warme rubber pak.

Na een half uurtje begon hij een beetje weg te zakken in een lichte slaap, tot hij ineens een steek voelde bij de basis van zijn ballen, net of de rubber ring om zijn penis in brand stond. Zijn onderlichaam probeerde aan alle kanten uit de boeien te breken, maar zonder succes uiteraard.

Even viel de stroom en de pijn weg om een paa seconden later weer terug te keren waarop Karl het weer uitschreeuwde en zijn lichaam weer bol stond van stress en spanning. Dit ging nog een paar keer zo door tot het weer rustig werd en Karl eigenlijk in spanning lag te wachten op de volgende stroomstoot.

Eigenlijk was dit veel erger dan regelmatig onder stroom gezet te worden. Niet weten wanneer iets komt en of het komt is veel erger dan pijn lijden op reguliere basis.

Tenslotte waren de stroomstootjes wel pijnlijk, zeer pijnlijk zelfs, maar wel houdbaar, zeker als je daar een bepaalde gewenning bij kunt krijgen. Na een minuut of zeven was er ineens weer één, maar heftige stroomstoot die meer dan een minuut aanhield, Karl bijna gekmakend van doorlopende pijn, daarna weer een hele tijd niets. Karl kon natuurlijk niet weten hoe de stootjes tot stand kwamen.

Toen ze haarzelf weer onder controle had keek ze weer door de ruit en zag ze Karl heftig bewegen in zijn pak. Wat ze ook zag was dat zijn pik tot wereldhoogte gestegen was door de stimulatie van de elektroring. Maar omdat ook zij niet wist hoe lang dit ging duren vond ze dat geen goed plan. Ze vermoedde dat hij nog genoeg onder stroom zou komen te staan, want ze begon al aardig onvast op haar knieën te staan.

Brenda was gelukkig veel gewend, daarom duurde het ook vrij lang voor ze haar eerste orgasme had. Ze zou er ook alles aan doen om het tweede zo lang mogelijk uit te stellen.. Intussen was het negen uur geworden en reed er een auto door de toegangspoort naar het huis Het was Mizuki de schoonmaakster die Karl en Brenda sinds drie maanden in dienst hadden en die twee keer per week kwam schoonmaken. Zij hadden haar aangenomen op aanraden van een van de leden van de sm-club die zij goed kenden en vertrouwden.

Hij had hun verzekerd van de discretie van de Japanse vrouw, want dat was in deze omgeving natuurlijk wel nodig.

Mizuki was een klein vrouwtje van 1 meter 65 met een vrij mollig postuur met kleine borsten, althans zo leek het want zij droeg altijd een japanse jurk die gesloten was in de hals en recht naar beneden liep tot net boven de knie. De enige vorm die aan de jurk gegeven werd was bij haar billen, die de jurk iets lieten bollen.

De voorkant was strak. Verder had ze een guitig koppie, Brenda schatte haar op ongeveer 30 jaar, met kort zwart haa dat tot net in haar nek liep. Mizuki liep zoals gewoonlijk naar de woonkamer waar haar instructies lagen voor deze dag. Wat Mizuki vreemd vond was dat er de volgorde bij stond, dat was anders nooit.

Ze ging naar de spoelruimte om emmers en schoonmaakspullen te halen en liep toen naar de grote zaal. Daar aangekomen hing een briefje op de deur: Daaronder hing een lijstje met instructies die er op neerkwamen dat een ieder die hier binnenging aandacht moest besteden aan de vastgebonden slaaf om hem te leren geduld te hebben, maar hem niet te plagen door wel binnen te gaan en hem gaan aandacht te schenken. De slaaf had alles te ondergaan zonder commentaar, bij het minste geluid moest dit direct de kop in gedrukt worden!

Brenda had ze nog niet gezien, misschien was die al hier binnen. Nou ja, ze moest toch haar werk doen en als Karl dat wilde, zou ze de slaaf wel even aaien hoor. Voorzichtig opende ze de deur en zag een vrij donkere ruimte met in het midden een rubber verpakte slaaf. Daarna bekeek ze de spullen die op de tafel bij de slaaf lagen, duidelijk spulletjes om op hem te gebruiken. Ook diverse kunstpikken met schroefdraad van diverse grootte en toen ze de schroefdraad niet meteen begreep kwam ze daar achter toen ze de knevel van de slaaf beter bekeek.

Ze moesten duidelijk op zijn mond geschroefd. Mizuki kon daar niets van maken, maar hield haar aan de instructies en pakte op goed geluk een van de saucijzenzwepen en sloeg hem hard op de borst ter hoogte van zijn tepels. Anders krijg je er nog veel harder van langs! Je mag niet praten dat weet je!! Hij herkende door het masker niet wie het was, maar had geen illusie dat deze dame niet wist met wie en hoe ze bezig was. Dus hield hij wijselijk zijn mond om meer slagen te voorkomen.

Mizuki was op eenbepaalde manier gefascineerd door de penis die moederziel alleen boven het pak zweefde en pakte met haar kleine handjes de halfslappe penis beet. Deze reageerde direct en Mizuki ging verder met het strelen van schacht van de penis. Binnen een paar seconden stond deze stijf overeind met een op springen staande eikel. Ineens ging er een schok door de slaaf heen en schreeuwde hij het uit achter zijn Gag: Mizuki schrok daar wel van, zij kon natuurlijk niet weten dat Brenda weer eens naar achteren was gegleden.

En eigenlijk was Mizuki daar wel de oorzaak van. Brenda had haar binnen zien komen en tot haar verbazing was ze zich met Karl gaan bemoeien in plaats van te gaan schoonmaken. Mizuki was over de schik heen en begon de slaaf weer te slaan met de rubber saucijsjes.

Klap na klap daalde neer op het lichaam van de arme Karl die al gauw lag te kronkelen in zijn bondage. Uiteindelijk stopte ze en pakte ze een mastubator van de tafel. Ze was van plan hem een keer klaar te laten komen en dan aan de schoonmaak te gaan, daar kwam ze tenslotte voor.

Ze schoof de mastubator over de pik van de slaaf en schoof deze een paar keer op en neer tot ze vermoedde dat hij goed zat. Net op het moment dat ze hem aan wilde zetten ging de deur open en kwam Carolien, de persoonlijk trainster van Brenda binnen. Zij begon altijd om half tien en was op zoek naar Brenda. Omdat ze haar nergens kon vinden was ze uiteindelijk bij de grote zaal aangekomen en had het briefje met instructies gelzen. Ze was even in tweestrijd geweest, ze had een afspraak met Brenda en als ze hier naar binnen ging, dan zou ze dat waarschijnlijk niet halen.

Maar aan de andere kant zou Brenda hier ook wel eens kunnen zijn. En dus waagde ze het er maar op. Ze vond echter niet Brenda, maar Mizuki, die ze natuurlijk inmiddels ook wel kende. Toen Karl hoorde dat een van de twee Mizuki was begon hij weer te brommen dat hij Karl was, maar mizuki die over de eerste schrik van het betrapt zijn heen was, sloeg hem gelijk met de zweep over zijn borst. Gelijk was Karl weer stil, schijnbaar maakte het de dames niet uit dat het hun baas was die hier lag, niet begrijpende dat ze hem niet verstaan konden.

Carolien was nu bij Mizuki aangekomen en keek wat ze aan het doen was. Waarom spring je er niet zelf op, of is hij nit stijf genoeg? Carolien had haar leren jurkje inmiddels uitgedaan en stond nu alleen gekleed in een leren string op hoge hakken voor de slaaf. De string was al even snel uit en voorzichtig stapte ze in de stijgbeugels en liet ze haarzelf zakken op de pik van de slaaf.

Langzaam begon ze de slaaf te berijden en deze gromde van genoegen mee. Mizuki pakte nu een rijzweep en begon de slaaf daarmee op zijn benen en buik te slaan steeds om Carolien heen. Ze robeerde daarbij het ritme te pakken van Carolien. Dat ging een tijdje goed en Carolien zat bijna tegen haar hoogtepunt aan toen de slaaf ineens schreeuwde in zijn knevel en ongecontroleerde bewegingen begon te maken, waardoor Carolien uit haar ritme raakte.

Carolien wachtte even tot ze bijkwam van haar orgasme en probeerde toen over de slaaf heen uit de stijgbeugels te stappen. Ze viel tegen Mizuki op en met twee handen greep ze naar het middel van Mizuki om te voorkomen dat ze viel.

Dat lukte gelukkig, want het middel van Mizuki was steviger dan ze verwacht had. Mizuki zag de begrijpende blijk van Carolien en kreeg een rood hoofd.

Mijn meester heeft me hier te werk gesteld om geld te verdienen voor de sm-spullen die hij voor me koopt. Hij vind dat ik dat zelf moet verdienen!

Waarom mag Karl dat nit weten? Uitgerekend hij zou dat toch moeten begrijpen in zijn omgeving? Je hebt een kuisheidsgordel om hè, had ik dat juist gevoeld? Is het een mooie? Aan de voorkant was de gordel afgesloten met een hangslotje. Maar met deze buik onthulde ze nog iets anders: Wat Carolien nu zag deed haar bijna de ogen uit de kassen rollen: Direct onder de oksels van Mizuki begon een bondage van zwart latex tape dat rond om het lichaam van Mizuki was gewikkeld.

De tape liep in cirkels naar beneden, zo haar borsten strak tegen haar lijf bindend en ze uitrekkend naar haar buik toe. Ter hoogte van de navel hield de tape op en was het laatste stukje van haar borst nog te zien.

Aan beide borsten hingen twee geweldige spenen, die eens haar tepes waren geweest, beide waren bijna 5 centimeter lang, wat dus de reden was dat Carolien ze had gezien. Om deze twee spenen zaten een soort plastic zakjes die met tape aan de latex tape was vastgeplakt zodat ze niet zouden vallen. Onder in de zakjes zag Carolien wat witte vloeistof zitten, ongetwijfeld moedermelk. Carolien keek even naar de borsten en daarna naar Mizuki: Doet dit geen pijn?

Rond de nek van Mizuki hing een kettinkje met een klein sleuteltje er aan. Jammer voor jou dat je straf krijgt, maar nu ben je van mij en ik adviseer je er voor te zorgen dat je van mij ook geen straf krijgt. Carolien pakte nu van de tafel een stuk touw en bond de polsen van Mizuki kruislings vast. Daarna tilde ze de armen boven haar hoofd, zodat haar hoofd tussen de armen kwam te zitten.

Met een vaardigheid van iemand die het vaker deed bond ze nu het touw om beide armen naar beneden, zelfs om haar hoofd en wel zodanig dat het ook tussen haar lippen liep en zo als het ware een knevel vormde.

Mizuki had haarzelf nu volkomen overgegeven, haar onderdanige aard had het weer gewonnen boven de angst voor latere straffen. In een paar seconden had ze hem weer fier overeind en gaf ze Mizuki te kennen dat ze mocht zakken.

Beide personen gromden van genoegen toen ze in elkaar opgingen. Carolien was echter niet blijven staan, maar had een scherp mesje gepakt van de tafel waarschijnlijk neergelegd om in geval van nood iets door te kunnen snijden en begon nu op de rug van Mizuki de banden die om haar lichaam zaten door te snijden.

Ze wilde net aan de tweede wikkel beginnen toen deze zelf al losschoot. Carolien dacht dat het plakband was, maar het bleek SM-tape te zijn, dat zonder lijm ook heel goed blijft zitten. De spanning die echter op de borsten van Mizuki stond was groter dan ze verwachtte. Ook de borsten van Mizuki waren groterdan ze verwachtte.

Carolien had dikke slaphangers verwacht, maar toen alle tape verwijderd was zat er een beeldschone jongedame op een dikke pik te wippen. De borsten sprongen trots naar voren, waren een volle cup E en ondanks dat hingen ze nauwelijks. Carolien begreep nu wat Mizuki bedoelde toen ze zei dat ademhalen moeilijk ging. Ze pakte nu van achter de borsten van Mizuki en begon deze te masseren, te knijpen en te kneden en daar ze ook fysiotherapeute was had ze veel kracht in haar handen, maar desondanks had ze moeite de bollen diep te kneden.

Mizuki liet het stilletjes begaan, liet geen kreet horen, maar genoot geweldig van de stevige handen rond haar borsten. Meestal waren het mannen met grote sterke handen die haar het zalige pijnlijke gevoel van geknede borsten konden geven, maar deze vrouw deed haarmet haar kleine sterke handen rillen van genot en de combinatie van de dikke pik in haar kut en de zalige pijn in haar borsten, deden haar tot een vulkaanuitbarsting komen op de pik van Karl, die zelf daardoor ook klaarkwam en de kut van Mizuki volspoot, maar om voor Carolien en Mizuki onverklaarbare reden lag hij daarna weer te gillen en te schokken in zijn bindingen, wat nu iets langer duurde dan de eerste keer dat zij het zagen.

Brenda had de hele voorstelling achter de ruit gadegeslagen, zij was net zo verbaasd als Carolien over de metamorfose van Mizuki. Zij kon echter niet horen wat er gezegd werd en begreep niet alle handelingen, bijvoorbeeld waarom Carolien Mizuki vastbond. Inmiddels dropen haar benen nu van het geil en stond ze echt te trillen op haar benen.

Haar borsten zaten inmiddels onder de krassen, want het lukte haar steeds minder om haar evenwicht te houden en steeds vaker viel zij voor n achterover. Ze had inmiddels wel begrepen dat de stroom bij Karl pas na een of twee seconden ingeschakeld werd, want ze had meerdere malen even achterovergeleund en toen ze direct weer naar voren leunde was er niets gebeurd.

Ze zag dat Mizuki inmiddels weer tot rust was gekomen en wachtte af wat beide dames nu zouden doen. Ze zag dat Carolien naar de tafel liep en daar een vrij forse dildo pakte die ze nu in de mond van Karl schroefde. Even stopte ze om met een saucijzenzweep twee keer op de borst van Karl te slaan, die daarop duidelijk reageerde van pijn. Daarna draaide ze de dildo verder vast en liep ze naar Mizuki.

Wat Brenda niet hoorde, maar Mizuki wel was dat Carolien haar vroeg of ze stil bleef zitten als haar handen losgemaakt zouden worden, oftewel of ze mee zou werken.

Carolien liep nu naar het hoofdeinde van de slaaf en steeg in e stijgbeugels. Zij liet haarzelf zakken over de dildo in de mond van Karl en begon hem op zijn mond te rijden. Mizuki begon hem ook weer te berijden en langzaam bogen beide vrouwen naar elkaar toe en pakten elkaar over en weer bij de borsten om hun rijtoer met een zalige borstmassage te ondersteunen.

Toen Carolien echter volledig over de dildo heen gezakt was omsloten haar buitenste kutlippen de voet van de dildo waar een kleine sensor ingebouwd was. Carolien merkte daar niets van, maar Brenda des te meer. Carolien en Mizuki hielden gelijktijdig hun handen stil en keken elkaar aan: Karl en Brenda wilden niet dat iedereen wist dat ze de grote zaal konden bespieden. Maar Carolien wist dat inmiddels wel. Daarvoor was ze al te lang bevriend met de twee echtelieden.

Wat ze in de spiegelkamer aantrof overtrof echter haar stoutste verwachtingen. Net op het moment dat Carolien binnenkwam werd Brenda getroffen door een tweede golf elektroden en gilde Brenda het uit, daarbij wild heen en weer schokkend in haar boeien. Brenda zag in haar ooghoeken Carolien opduiken en begon in onduidelijke bewoordingen te smeken haarlos te maken, dat het nu lang genoeg had geduurd en dat de stroomstoten niet leuk meer waren.

Carolien was echter niet van gisteren en bekeek de zaak even rustig, als zij Brenda elke keer had losgemaakt als zij daar om smeekte, dan had ze nu geen baan meer. Wit vrouw met grote kont en zwarte vriend 15m: Zwarte vriend met een witte vrouw in bed te maken sex 10m: Doggystyle seks tussen zwarte man en een blanke vrouw 2m: Anale seks van achter met vrouw 3m: Seks in de avond met een mooie vriendin uit Duitsland 9m: Pijpbeurt en kont seks met mijn vrouw 8m: Voyeur camera op het strand met naakte kutjes 5m: Vrouw met grote tieten rommelt met dick en ontvangt sperma 4m: Leuke vrouw toont haar grote tieten op de webcam 8m: Nudisten gefilmd waardoor seks op het strand 12m: Een leuke blonde doet een uitstekende pijpbeurt 5m: College seks met de zwarte vriend 5m: Engels meisje orale seks aan een zwarte vriend 12m: Naakt op het strand 6m: Vrouw slikt en krijgt sperma op haar tieten en gezicht 10m: Zeer sexy meisje met een geweldige kont 15m: Amateur naakt voor de webcam met een dildo in haar kutje 15m: Webcam orale seks en ejaculatie met een leuke vrouw 2m: Geslacht met een volwkonten vrouw 14m: Geweldige Pijpbeurt met een vriendin met kort haar 22m: Sex op de bank met een geile Russische moeder 9m: Sexy vriendin wordt geneukt en ze is gedekt op ezel met sperma 3m: Vriendin gefilmd terwijl zuigen penis 7m: Geslacht met kamergenoten voor camera 4m: Een geile meisje steekt haar vingers in haar kont 2m: Een sexy vriendin op de top van de lul 6m: Een sexy Latina meisje met een big ass 8m: Mijn vriendin krijgt sommige grote ejaculaties op haar gezicht 3m: Twee vrouwen zuigen een lul 13m: Een blondje doet orale seks en seks met een enorme lul 14m: Seks met vriendin op de vloer 13m: Amateur orale seks 12m: Amateur paar seks in de kleedkamer 11m: Orale seks met ejaculatie in haar mond en slikt ze 0m:


Trekken aan je lul iraanse escort


Deutsche Pornos Gratis Amateur Porn Tube Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Pijpen met een grote lul 01m: Cute naakt meisje spelen op videocamera 03m: Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Mooie vrouw maakt seks met zwarte vriend 7m: Een mooie vrouw maakt orale seks met ejaculatie in mond 2m: Wit vrouw met grote kont en zwarte vriend 15m: Zwarte vriend met een witte vrouw in bed te maken sex 10m: Doggystyle seks tussen zwarte man en een blanke vrouw 2m: Anale seks van achter met vrouw 3m: Seks in de avond met een mooie vriendin uit Duitsland 9m: Pijpbeurt en kont seks met mijn vrouw 8m: Voyeur camera op het strand met naakte kutjes 5m: Vrouw met grote tieten rommelt met dick en ontvangt sperma 4m: Leuke vrouw toont haar grote tieten op de webcam 8m: Nudisten gefilmd waardoor seks op het strand 12m: Anja wordt verkracht door haar buurman, maar dat weet ze niet.

Een jonge vrouw wordt overvallen door twee gekken en gedwongen precies te doen wat ze zeggen, dit gaat er hard en wreed aan toe. Deze meiden schreeuwen om genade! Zachtaardige oma wordt hard aangepakt en moet gedwongen pijpen. Mes op haar keel en ze moet hem pijpen! Weerloze jonge vrouwen worden zwaar beschadigd, verkracht en gedumpt! Vader is een dictator voor zijn vrouw en dochter. Vader Tjerk is vijftig jaar en internationaal vrachtwagen chauffeur.

Moeder Agnes is achtendertig en dochter Amber zestien. Amber heeft donkerblond lang haar en is gewoon een plaatje, een lekker stuk, met fel blauwe ogen en een leuk b cupje. Ze lijden onder het harde regime van de man des huizes als ie thuis is. Hij is rijdt internationaal en is soms weken weg, tot grote vreugde van vrouw en dochter, maar als hij weer thuis is, meestal een week lang, dan wordt er een strak beleid gevoerd van verre gaande onderdanigheid, de man is de BAAS en de dochter en vrouw hebben maar naar hem te luisteren, hij is extreem jaloers en extreem overdrijvend dictatoriaal.

Agnes was in de keuken bezig schoon te maken, er mocht immers geen spatje te vinden zijn. Ze begon hem dieper en harder te zuigen, zo diep dat ze begon te kokhalzen, wat hem nog kwader maakte. Hij sloeg haar hard in het gezicht, wat haar een bloedneus opleverde, ze pijpte flink door en haar bloed sijpelde in haar mond. Na enkele minuten begon hij te grommen en ze voelde een flinke lading in haar mond gepompt worden, ze zorgde er wel voor alles door te slikken zonder te morsen, want dat had haar de laatste keer een gekneusde arm opgeleverd, ze moest drie x goed slikken om het weg te krijgen.

Hij ritste zijn gulp dicht en ging weg zonder een woord te zeggen. Agnes stond op en bekeek haar bloedende neus in de spiegel, ze veegde alles af voordat haar dochter naar beneden kwam. Ze proefde nog zijn zaad in de mond en ging snel haar tanden poetsen.

Amber besloot die avond met haar moeder uit te gaan en was vast van plan om dat vaker te gaan doen als haar vader niet thuis was. Hij zou een week weg zijn.

Hij pakten beiden aan een arm en trok ze de kamer in, hij sloeg beiden hard in hun gezicht en bond Agnes vast aan een stoel en deed een prop in haar mond zodat ze niet kon schreeuwen.

Na enkele minuten stopte hij en trok haar omhoog, onderwijl zijn vrouw vuil aankijkende, die van angst verstijfd was, ze had zelfs in haar broek geplast kon hij zien, daar zou hij haar later wel voor straffen. Hij scheurde de rest van de kleding van hun dochter van haar lijf en bekeek haar eens goed, ze had een prachtig figuur, mooie kleine borsten en een heerlijk kutje. Hij pakte enkele ti-ribs, bond haar handen vast en schopte haar benen uit elkaar en bond ook die vast zodat ze geen kant op kon.

Zo bekeek hij haar enkele minuten en dit zo dat hij zeker wist dat Agnes dit ook kon zien. Hij sloeg met zijn andere hand op haar tietjes, dat ze deed ze op zwellen, niet van genot, maar meer van de pijn. Hij voelde wel dat ze heel nauw was, misschien had ze toch de waarheid gesproken en was ze nog maagd, het maakte hem alleen maar geiler. Hij haalde zijn vingers en ging voor haar staan, zijn stijve pik in zijn hand houdend, plaatste hij hem voor haar kutje.

Tjerk likte haar gezicht en duwde zijn lid langzaam in haar naar binnen. Agnes kon niets anders doen dan toekijken, hoe haar lieve dochter werd verkracht door haar man. Zijn negentien centimeter grote pik zat er nu voor tweederde in haar. Hij draaide even om, om het zijn vrouw te laten zien.

Daar aangekomen hing een briefje op de deur: Daaronder hing een lijstje met instructies die er op neerkwamen dat een ieder die hier binnenging aandacht moest besteden aan de vastgebonden slaaf om hem te leren geduld te hebben, maar hem niet te plagen door wel binnen te gaan en hem gaan aandacht te schenken.

De slaaf had alles te ondergaan zonder commentaar, bij het minste geluid moest dit direct de kop in gedrukt worden! Brenda had ze nog niet gezien, misschien was die al hier binnen. Nou ja, ze moest toch haar werk doen en als Karl dat wilde, zou ze de slaaf wel even aaien hoor.

Voorzichtig opende ze de deur en zag een vrij donkere ruimte met in het midden een rubber verpakte slaaf. Daarna bekeek ze de spullen die op de tafel bij de slaaf lagen, duidelijk spulletjes om op hem te gebruiken. Ook diverse kunstpikken met schroefdraad van diverse grootte en toen ze de schroefdraad niet meteen begreep kwam ze daar achter toen ze de knevel van de slaaf beter bekeek.

Ze moesten duidelijk op zijn mond geschroefd. Mizuki kon daar niets van maken, maar hield haar aan de instructies en pakte op goed geluk een van de saucijzenzwepen en sloeg hem hard op de borst ter hoogte van zijn tepels. Anders krijg je er nog veel harder van langs! Je mag niet praten dat weet je!! Hij herkende door het masker niet wie het was, maar had geen illusie dat deze dame niet wist met wie en hoe ze bezig was. Dus hield hij wijselijk zijn mond om meer slagen te voorkomen.

Mizuki was op eenbepaalde manier gefascineerd door de penis die moederziel alleen boven het pak zweefde en pakte met haar kleine handjes de halfslappe penis beet. Deze reageerde direct en Mizuki ging verder met het strelen van schacht van de penis.

Binnen een paar seconden stond deze stijf overeind met een op springen staande eikel. Ineens ging er een schok door de slaaf heen en schreeuwde hij het uit achter zijn Gag: Mizuki schrok daar wel van, zij kon natuurlijk niet weten dat Brenda weer eens naar achteren was gegleden.

En eigenlijk was Mizuki daar wel de oorzaak van. Brenda had haar binnen zien komen en tot haar verbazing was ze zich met Karl gaan bemoeien in plaats van te gaan schoonmaken. Mizuki was over de schik heen en begon de slaaf weer te slaan met de rubber saucijsjes. Klap na klap daalde neer op het lichaam van de arme Karl die al gauw lag te kronkelen in zijn bondage. Uiteindelijk stopte ze en pakte ze een mastubator van de tafel.

Ze was van plan hem een keer klaar te laten komen en dan aan de schoonmaak te gaan, daar kwam ze tenslotte voor. Ze schoof de mastubator over de pik van de slaaf en schoof deze een paar keer op en neer tot ze vermoedde dat hij goed zat. Net op het moment dat ze hem aan wilde zetten ging de deur open en kwam Carolien, de persoonlijk trainster van Brenda binnen. Zij begon altijd om half tien en was op zoek naar Brenda. Omdat ze haar nergens kon vinden was ze uiteindelijk bij de grote zaal aangekomen en had het briefje met instructies gelzen.

Ze was even in tweestrijd geweest, ze had een afspraak met Brenda en als ze hier naar binnen ging, dan zou ze dat waarschijnlijk niet halen. Maar aan de andere kant zou Brenda hier ook wel eens kunnen zijn. En dus waagde ze het er maar op. Ze vond echter niet Brenda, maar Mizuki, die ze natuurlijk inmiddels ook wel kende. Toen Karl hoorde dat een van de twee Mizuki was begon hij weer te brommen dat hij Karl was, maar mizuki die over de eerste schrik van het betrapt zijn heen was, sloeg hem gelijk met de zweep over zijn borst.

Gelijk was Karl weer stil, schijnbaar maakte het de dames niet uit dat het hun baas was die hier lag, niet begrijpende dat ze hem niet verstaan konden.

Carolien was nu bij Mizuki aangekomen en keek wat ze aan het doen was. Waarom spring je er niet zelf op, of is hij nit stijf genoeg? Carolien had haar leren jurkje inmiddels uitgedaan en stond nu alleen gekleed in een leren string op hoge hakken voor de slaaf. De string was al even snel uit en voorzichtig stapte ze in de stijgbeugels en liet ze haarzelf zakken op de pik van de slaaf. Langzaam begon ze de slaaf te berijden en deze gromde van genoegen mee.

Mizuki pakte nu een rijzweep en begon de slaaf daarmee op zijn benen en buik te slaan steeds om Carolien heen. Ze robeerde daarbij het ritme te pakken van Carolien. Dat ging een tijdje goed en Carolien zat bijna tegen haar hoogtepunt aan toen de slaaf ineens schreeuwde in zijn knevel en ongecontroleerde bewegingen begon te maken, waardoor Carolien uit haar ritme raakte. Carolien wachtte even tot ze bijkwam van haar orgasme en probeerde toen over de slaaf heen uit de stijgbeugels te stappen.

Ze viel tegen Mizuki op en met twee handen greep ze naar het middel van Mizuki om te voorkomen dat ze viel. Dat lukte gelukkig, want het middel van Mizuki was steviger dan ze verwacht had. Mizuki zag de begrijpende blijk van Carolien en kreeg een rood hoofd.

Mijn meester heeft me hier te werk gesteld om geld te verdienen voor de sm-spullen die hij voor me koopt. Hij vind dat ik dat zelf moet verdienen! Waarom mag Karl dat nit weten? Uitgerekend hij zou dat toch moeten begrijpen in zijn omgeving? Je hebt een kuisheidsgordel om hè, had ik dat juist gevoeld? Is het een mooie? Aan de voorkant was de gordel afgesloten met een hangslotje. Maar met deze buik onthulde ze nog iets anders: Wat Carolien nu zag deed haar bijna de ogen uit de kassen rollen: Direct onder de oksels van Mizuki begon een bondage van zwart latex tape dat rond om het lichaam van Mizuki was gewikkeld.

De tape liep in cirkels naar beneden, zo haar borsten strak tegen haar lijf bindend en ze uitrekkend naar haar buik toe. Ter hoogte van de navel hield de tape op en was het laatste stukje van haar borst nog te zien.

Aan beide borsten hingen twee geweldige spenen, die eens haar tepes waren geweest, beide waren bijna 5 centimeter lang, wat dus de reden was dat Carolien ze had gezien. Om deze twee spenen zaten een soort plastic zakjes die met tape aan de latex tape was vastgeplakt zodat ze niet zouden vallen. Onder in de zakjes zag Carolien wat witte vloeistof zitten, ongetwijfeld moedermelk. Carolien keek even naar de borsten en daarna naar Mizuki: Doet dit geen pijn?

Rond de nek van Mizuki hing een kettinkje met een klein sleuteltje er aan. Jammer voor jou dat je straf krijgt, maar nu ben je van mij en ik adviseer je er voor te zorgen dat je van mij ook geen straf krijgt. Carolien pakte nu van de tafel een stuk touw en bond de polsen van Mizuki kruislings vast.

Daarna tilde ze de armen boven haar hoofd, zodat haar hoofd tussen de armen kwam te zitten. Met een vaardigheid van iemand die het vaker deed bond ze nu het touw om beide armen naar beneden, zelfs om haar hoofd en wel zodanig dat het ook tussen haar lippen liep en zo als het ware een knevel vormde. Mizuki had haarzelf nu volkomen overgegeven, haar onderdanige aard had het weer gewonnen boven de angst voor latere straffen.

In een paar seconden had ze hem weer fier overeind en gaf ze Mizuki te kennen dat ze mocht zakken. Beide personen gromden van genoegen toen ze in elkaar opgingen. Carolien was echter niet blijven staan, maar had een scherp mesje gepakt van de tafel waarschijnlijk neergelegd om in geval van nood iets door te kunnen snijden en begon nu op de rug van Mizuki de banden die om haar lichaam zaten door te snijden.

Ze wilde net aan de tweede wikkel beginnen toen deze zelf al losschoot. Carolien dacht dat het plakband was, maar het bleek SM-tape te zijn, dat zonder lijm ook heel goed blijft zitten. De spanning die echter op de borsten van Mizuki stond was groter dan ze verwachtte.

Ook de borsten van Mizuki waren groterdan ze verwachtte. Carolien had dikke slaphangers verwacht, maar toen alle tape verwijderd was zat er een beeldschone jongedame op een dikke pik te wippen. De borsten sprongen trots naar voren, waren een volle cup E en ondanks dat hingen ze nauwelijks.

Carolien begreep nu wat Mizuki bedoelde toen ze zei dat ademhalen moeilijk ging. Ze pakte nu van achter de borsten van Mizuki en begon deze te masseren, te knijpen en te kneden en daar ze ook fysiotherapeute was had ze veel kracht in haar handen, maar desondanks had ze moeite de bollen diep te kneden.

Mizuki liet het stilletjes begaan, liet geen kreet horen, maar genoot geweldig van de stevige handen rond haar borsten. Meestal waren het mannen met grote sterke handen die haar het zalige pijnlijke gevoel van geknede borsten konden geven, maar deze vrouw deed haarmet haar kleine sterke handen rillen van genot en de combinatie van de dikke pik in haar kut en de zalige pijn in haar borsten, deden haar tot een vulkaanuitbarsting komen op de pik van Karl, die zelf daardoor ook klaarkwam en de kut van Mizuki volspoot, maar om voor Carolien en Mizuki onverklaarbare reden lag hij daarna weer te gillen en te schokken in zijn bindingen, wat nu iets langer duurde dan de eerste keer dat zij het zagen.

Brenda had de hele voorstelling achter de ruit gadegeslagen, zij was net zo verbaasd als Carolien over de metamorfose van Mizuki. Zij kon echter niet horen wat er gezegd werd en begreep niet alle handelingen, bijvoorbeeld waarom Carolien Mizuki vastbond. Inmiddels dropen haar benen nu van het geil en stond ze echt te trillen op haar benen. Haar borsten zaten inmiddels onder de krassen, want het lukte haar steeds minder om haar evenwicht te houden en steeds vaker viel zij voor n achterover.

Ze had inmiddels wel begrepen dat de stroom bij Karl pas na een of twee seconden ingeschakeld werd, want ze had meerdere malen even achterovergeleund en toen ze direct weer naar voren leunde was er niets gebeurd. Ze zag dat Mizuki inmiddels weer tot rust was gekomen en wachtte af wat beide dames nu zouden doen.

Ze zag dat Carolien naar de tafel liep en daar een vrij forse dildo pakte die ze nu in de mond van Karl schroefde. Even stopte ze om met een saucijzenzweep twee keer op de borst van Karl te slaan, die daarop duidelijk reageerde van pijn.

Daarna draaide ze de dildo verder vast en liep ze naar Mizuki. Wat Brenda niet hoorde, maar Mizuki wel was dat Carolien haar vroeg of ze stil bleef zitten als haar handen losgemaakt zouden worden, oftewel of ze mee zou werken.

Carolien liep nu naar het hoofdeinde van de slaaf en steeg in e stijgbeugels. Zij liet haarzelf zakken over de dildo in de mond van Karl en begon hem op zijn mond te rijden. Mizuki begon hem ook weer te berijden en langzaam bogen beide vrouwen naar elkaar toe en pakten elkaar over en weer bij de borsten om hun rijtoer met een zalige borstmassage te ondersteunen. Toen Carolien echter volledig over de dildo heen gezakt was omsloten haar buitenste kutlippen de voet van de dildo waar een kleine sensor ingebouwd was.

Carolien merkte daar niets van, maar Brenda des te meer. Carolien en Mizuki hielden gelijktijdig hun handen stil en keken elkaar aan: Karl en Brenda wilden niet dat iedereen wist dat ze de grote zaal konden bespieden. Maar Carolien wist dat inmiddels wel. Daarvoor was ze al te lang bevriend met de twee echtelieden. Wat ze in de spiegelkamer aantrof overtrof echter haar stoutste verwachtingen. Net op het moment dat Carolien binnenkwam werd Brenda getroffen door een tweede golf elektroden en gilde Brenda het uit, daarbij wild heen en weer schokkend in haar boeien.

Brenda zag in haar ooghoeken Carolien opduiken en begon in onduidelijke bewoordingen te smeken haarlos te maken, dat het nu lang genoeg had geduurd en dat de stroomstoten niet leuk meer waren. Carolien was echter niet van gisteren en bekeek de zaak even rustig, als zij Brenda elke keer had losgemaakt als zij daar om smeekte, dan had ze nu geen baan meer. Ze ging rustig voor Brenda staan en vroeg kalm: Carolien begreep het maar half en uiteindelijk vroeg ze: