...

Slet gezocht priveontvangst spijkenisse...

Een slip had ze niet aan zodat je haar geschoren poesje waar nog een klein streepje schaamhaar op stond goed kon bekijken. Ook wij kleedden ons uit en ik had al een aardige bobbel in mijn broek. Esther zag het en glimlachte naar me. Ik zei dat ze er fantastisch uitzag en ze bedankte me met een kus en een kneepje in mijn nog harder wordende pik.

Ook Esmeralda kon de goedkeuring wegdragen van Hans. Vooral het feit dat ze helemaal geen BH droeg bekoorde hem en hij gaf haar een kus en kneep even in haar linker borst.

Ik zag dat er een siddering door haar lichaam trok. We liepen terug naar de bar en bestelden nog wat te drinken. Inmiddels was iedereen in de bar gekleed in sekse kleding.

Er liepen mensen van 20 tot 60 rond. De een wat knapper dan de ander, maar de sfeer was uiterst relaxed en er werd volop gebabbeld en geflirt. Ik zag dat Esther en Esmeralda de goedkeuring van de mannen wel konden wegdragen en her en der zag ik in de boxershort van de mannen wat verdikkingen optreden. Ook kwamen er mannen op de vrouwen af om hun complimenten te geven over hun uiterlijk. Esther ging daar wat makkelijker mee om dan de nog wat onwennige Esmeralda.

Esther kuste de mannen die complimenten kwamen geven en kneep zo af en toe ook even in de pikken van de mannen. De mannen deden verder echter niks en Hans legde uit dat de vrouwen hier in principe de baas waren en dat de vrouwen aangaven wat ze wilden en dat de mannen zich hier aan dienden te houden, omdat wanneer de mannen ongevraagd iets zouden doen ze zonder pardon uit de club verwijderd zouden worden.

Hans vond het tijd dat we eens een rondje door de club gingen doen en hij leidde ons rond. Her en der in de boerderij waren prachtige thema kamers gemaakt.

Zo was er een kamer met Sm inrichting waar een vrouw stond vastgebonden aan een soort grote X. Haar handen waren boven haar hoofd vastgemaakt en haar voeten aan de onderzijde. Ze was geblinddoekt en verschillende mannen en vrouwen betastten haar op verschillende plaatsen.

We liepen verder en kwamen de meest prachtige ingerichte ruimten tegen. Her en der lagen stelletjes en groepjes te vrijen. We kwamen buiten waar het op zich niet al te koud was, maar echt warm was het ook niet. Buiten was ook een bar en die bleek prettig verwarmd. We zetten ons aan de bar en bestleden opnieuw wat te drinken.

Esmeralda en ik keken onze ogen uit. In het grote bubbelbad zaten 3 vrouwen en 2 mannen te vrijen. Ze was duidelijk aan het neuken en genoot er met volle teugen van. Verschillende keren kwam ze luid kirrend klaar.

Ik het zwembad lag een meid van nauwelijks 20 jaar oud met haar bovenlichaam over de rand gebogen, terwijl een man van rond de 50 haar hard achterlangs aan het neuken was. Ze genoot er duidelijk van en ze spoorde de man aan nog harder en dieper in haar te rammen. Een andere man die naar haar stond te kijken stond zich af te trekken.

De griet riep hem er bij en ze zei dat hij voor haar moest knielen. Zonder pardon nam ze zijn keiharde pik in haar mond en begon hem in hetzelfde ritme dat ze geneukt werd te pijpen. De man was kennelijk bijzonder opgewonden want het duurde niet lang of hij begon te kreunen en te schokken. Hij wilde zijn pik uit haar mond halen, maar daar protesteerde de meid tegen. Hij stopte zijn pik weer terug en binnen seconden kwam hij luid gillend klaar.

Ze probeerde zijn sperma door te slikken en redde dat ook bijna helemaal. Maar een paar druppeltjes van zijn vocht vonden een weg naar buiten, maar die likte ze snel van haar lippen. Dat is Sonja vertelde Hans. Een nog grotere nymfomane dan Esther.

Sonja is hier bijna dagelijks, en laat zich door iedereen die dat wil neuken. En daarbij mogen alle gaatjes worden gevuld wist Hans te vertellen. Hij zei dat hij haar ook al verschillende keren had geneukt en dat het echt een geil sletje was. Vorige week nog had hij haar geneukt terwijl ze Esther had gebeft. Hij was in haar mond klaargekomen en had al zijn zaad doorgeslikt. Hans vertelde dat hij ook wel eens had gezien hoe een andere vrouw Sonja met haar hele vuist had geneukt, terwijl Sonja in haar kont werd geneukt door de neger die nu in het zwembad bezig was.

Die bleek een fors geschapen pik van tegen de 30 cm te hebben die helemaal in haar zont zat. Ze had het uitgegild van genot. Inmiddels gaf Esther aan dat ze het tijd vond dat zij ook eens werd verwend. Laten we naar binnen gaan zei ze.

We liepen naar binnen en vonden een leuk kamertje dat in Romeinse stijl was ingericht. Wat zouden jullie er van denken als we hier eens lekker zouden gaan vrijen zei Esther. Wat schuchter stemden we er in toe en we kropen op de grote matras die de hele vloer van het kamertje vulde. De kamer was ongeveer 5 bij 5 meter groot. Hans en Ester begonnen elkaar te strelen en ook wij begonnen elkaar te zoenen en te strelen. Al gouw lagen Hans en Esther elkaar heftig te neuken waarbij allerlei standjes werden uitgeprobeerd.

Esmeralda ging op haar rug liggen en moedigde mij aan haar keihard te neuken. Ik ben nog nooit zo geil geweest zei ze en ik ramde mijn pik met 1 stoot tot aan mijn zak in haar geile kut. Esmeralda gilde het uit en ik neukte haar als een gek. Keihard bleef ik mijn pik in en uit haar kut rammen tot ze gillend klaar kwam. Ik haalde mijn pik uit haar kut en ging naast haar liggen om te zien hoe Hans en Esther bezig waren.

Mijn pik stond glimmend van het kutgeil van Esmeralda overeind. Ik vond het een super geil gezicht om die 2 daar zo bezig te zien.

Er stonden nog een paar mannen in de deuropening te kijken. Enkelen stonden zich er af te trekken. Op een gegeven moment riep er 1 dat hij bijna ging klaarkomen en hij vroeg Esmeralda of hij zijn geil over haar heen mocht spuiten. Esmeralda vond op dat moment alles goed en zei dat hij zijn zaad over haar gezicht en tieten moest spuiten. Dat liet de man zich geen 2 keer zeggen en hij stapte zich al aftrekkend de kamer binnen.

Nu stonden alle mannen die in de deuropening stonden zich af te trekken en dat was ook Esther niet ontgaan. Ze kroop naar Esmeralda en zei dat zij ook ondergespoten wilde worden en wel door zoveel mogelijk mannen. In no time stonden er 10 mannen ronde de 2 dames. Allemaal stonden zich af te trekken en de eerste man kwam luid briesend klaar.

Hij spoot dikke stralen zaad over de gezichten en de tieten van de 2 geile sletjes. Als bedankje gaven de meiden alle mannen een kusje op de slapper wordende pikken. Ik moet zeggen dat het er allemaal bijzonder geil uit zag. De meiden zaten onder het geil dat van hun gezichten en tieten afdroop.

Kom zei Hans, gaan jullie je even lekker douchen, dan drinken Jan en ik nog even wat in de douche en gaan we daarna verder met onze geile tocht. Daar konden de dames zich wel in vinden en ze gingen naar de douche. Hans en ik liepen in de richting van de bar toen Hans ineens stopte. Wacht zei hij, dit is ook wel leuk en hij liep een klein kamertje in dat helemaal leeg was.

Het enige was dat er een paar gaten op pikhoogte in de wand zaten. Kijk zei Hans peepholes. Steek je pik er maar eens door. Ik deed wat hij zei en stak mijn pik door zo’n gat en onmiddellijk voelde ik hoe een hand aan mijn slappe pik begon te trekken. Hé zei ik tegen Hans, wie is dat? Weet ik ook niet zei ik. Kan een lekkere jonge meid zijn maar evengoed een ouwe vent.

Dat is juist het spannende ervan. Ik voelde mijn pik weer groeien en hij stond in korte tijd weer op volle sterkte. Ook Hans had inmiddels zijn pik door een gat gestoken en ik voelde hoe mijn pik geil in een mond werd genomen door de persoon aan de andere kant. Heel vaardig werd ik met lange halen afgezogen en binnen enkele minuten voelde ik mijn sperma opborrelen. Krachtig spoot mijn geil naar buiten en ik merkte dat de persoon aan de andere kant moeite had om het allemaal in de mond te houden.

Ik voelde mijn pik uit de mond glijden en merkte dat er nog een kusje op werd gegeven. Ook Hans stond inmiddels schokkend klaar te komen in de mond die zich aan de andere kant van de wand bevond. Ik zag hoe hij zijn glibberige pik uit het gat haalde.

Hij lachte naar me en zei dat hij zich ook maar even ging douchen. Goed idee zei ik en ik volgde hem naar de doucheruimte. In de doucheruimte was het druk. We liepen verder toen we de grote badkamer binnenstapten viel mijn mond open van verbazing.

Ik denk dat er wel 15 mannen en een stuk of 6 vrouwen uitgebreid aan het pijpen beffen en neuken waren. Onder de stortdouches ontwaarde in Esther en Esmeralda. Esther werd gesandwiched door de neger die eerder in het zwembad bezig was en een oudere heer van rond de De neger lag op zijn rug, Esther had zijn dikke pik in haar kut en de oudere man neukte haar als een gek in haar lekkere kontje.

Ze genoot zicht- en hoorbaar van de behandeling die ze kreeg. Een halve meter naast haar lag Esmeralda in een geile 69 positie met Sonja, het geile 19 jarige nymphomaantje.

Hans en ik keken het geile schouwspel tevreden aan. De dames hebben het naar de zin zei ik. Hans beaamde dat glimlachend. Kom zei hij, wij gaan douchen. We douchten ons terwijl nog geen halve meter naast ons onze dames heerlijk verwend werden. We stapten onder de douche vandaan en droogden ons af. We wilden net naar de bar lopen toen we zagen dat de neger en de oudere man van positie wisselden. De oudere man ging op de grond liggen en Esther liet zich over zijn harde pik glijden.

Wild begon ze hem te berijden. Toen liet ze zich op zijn borst zakken en kwam de neger geknield achter hem zitten. Hij drukte zijn pik tegen haar sterretje. Ja riep ze steek hem in mijn kont. Kom op met die paardenlul steek hem er in. De neger voerde de druk tegen haar sterretje op en zijn eikel floepte naar binnen.

Oh ja, gilde Esther, steek hem er helemaal in. Neuk me, kom op ik wil hem in mijn darmen voelen. Langzaam duwde de neger zijn pik dieper en dieper in het opgerekte kontgaatje.

Tot zijn ballen verdween hij in haar. Hij trok terug en begon met ferme stoten Esther’s kontje te neuken. Esther kwam gillend en schokkend klaar en riep dat de man harder moest neuken wat hij natuurlijk graag deed. Keihard ramde hij nu in Esther’s geteisterde kontgaatje. Hij hield het ook niet langer en spoot onder luid gekreun zijn warme zaad diep in Esther’s darmen. Hij liet zich over haar heen zakken en bleef even zo op haar liggen. Ook de oudere man begon nu te kreunen en hij spoot zijn zaad diep in de kut van Esther.

Ze rolden van elkaar af en Esther bleef met een gelukzalige blik in het uit de douche stromende water liggen. Esmeralda en Sonja waren intussen ook tot een hoogtepunt gekomen zen ze lagen elkaar nog wat te kussen in het stromende water. Hans en ik keken elkaar aan en gaven elkaar een knipoog. Kom zei Hans, we gaan een biertje doen in de bar. In de bar bespraken we lachend dat onze dames het duidelijk prima naar de zin hadden en we toostten op onze ontmoeting.

We bestelden nog een biertje en na verloop van tijd zagen we onze schatten in de bar verschijnen. Zo dames zei ik, naar de zin gehad? Breed grijnzend bevestigden ze dat. Hier zei ik neem een biertje, jullie zullen wel dorst hebben gekregen. Dat bleek wel want de bietjes gleden in 1 keer de met geil gesmeerde keeltjes in. We namen nog wat en bestelden ook een bittergarnituurtje om de lekkere trek te stillen.

Na verloop van tijd kwam ook Sonja de bar binnen en ze vroeg of ze bij ons mocht komen zitten. Daar konden we natuurlijk geen bezwaar tegen hebben. We boden haar een biertje aan en we raakten aan de praat.

Ze bleek niet eens zo ver bij ons uit de buurt te wonen. Ze vertelde dat ze al vanaf haar 12e een enorme behoefte aan seks had. Ze had het op de middelbare school met bijna elke mannelijke en enkele vrouwelijke medescholieren gedaan en ze vertelde dat ze het zelfs met enkele van haar leraren had gedaan.

Al die seks had haar schoolprestaties echter geen goed gedaan en op haar 16e was ze van school gegaan om te gaan werken. Dat ze daar ook regelmatig met collega’s neukte verbaasde ons natuurlijk niks. Toen ik vertelde dat Esmeralda en ik ook collega’s waren vond ze grappig om te horen. We dronken nog een biertje en we besloten met z’n 5en een rondje te maken door de boerderij. Sonja vertelde dat ze zin had om naar de orgie-ruimte te gaan en daar had Esmeralda ook wel zin in. De orgie-ruimte bevond zich op de voormalige hooizolder.

Een enorme ruimte van 10 bij 35 meter. Toen we boven kwamen kwam er een luid gehijg ons tegemoet. Het is druk zei Sonja glimlachend. Ze duwde hem iets van haar af en trok het shirt over haar hoofd, er waren inmiddels wat kaarsjes aangestoken voor een romantische sfeer, want ja je wilde er toch wat van maken als meisje zijnde, je laten ontmaagden kon immers maar een keer.

Brenda was er aan toe. Ze had al wel eens met haar vingers haar klitje bewerkt en was klaar gekomen, maar nu verlangde zij naar een echte lul. Ze trok haar slipje onder haar korte rokje vandaan en tilde het rokje op en toonde hem haar gladde kaal geschoren kutje, het was duidelijk dat ze de leiding nam. Ze was al vochtig en je kon het zien glinsteren. Thomas keek met grote ogen, een echte kut, ‘’WAUW,’’ schreeuwde hij dan ook. Brenda ging weer naast hem zitten en greep hem vol in zijn kruis.

Thomas zijn lul was natuurlijk al behoorlijk wat groter geworden, er werd driftig bloed in zijn lul gepompt en schokkend kwam die nog verder omhoog, toen haar hand hem daar greep. Brenda blies de kaarsjes uit en trok haar slipje en shirt aan, ‘’sorry, maar dit is me te gek, ga maar naar huis,’’ reageerde ze koel.

Thomas liep even later verloren op straat. Thomas inmiddels bijna achttien ontmoete Elsje. Elsje woonde een straat verderop en ze spraken af om samen naar het zwembad te gaan. Ze kenden elkaar al wat langer van gezicht en goeie morgen en zo, samen fietste ze op een mooie zomerse dag naar het zwembad.

Elsje had een leuk bikini setje aan zag Thomas en ja zijn hersens seinde dat door, hij kon dat niet vermijden, dat zijn paal reageerde, de bult was al groot in zijn zwembroek, dat had Elsje ook al wel gezien, maar nu bewoog de zwembroek heftig en werd het elastiek weg gedrukt en de immense eikel schoot over de rand.

Thomas kon het onmogelijk weer in zijn zwembroek krijgen en trok snel zijn broek weer aan. Elsje rende gillend weg en Thomas werd even later door twee badmeesters van het terrein verwijderd, hij kreeg een zwemverbod en als hij het lef had om zich hier te vertonen, zou de politie worden gebeld.

Thomas voelde zich helemaal niet schuldig aan wat dan ook en was erg verontwaardigd, woest was hij, klote meiden. Thomas kon amper zijn hand om zijn lul sluiten toen hij zich aan het aftrekken was en geil naar een foto keek van een van zijn zusjes.

Hij kreunde hevig en het gaatje opende zich en met kracht spoot hij wel een meter ver en het bevuilde zijn schoenen, was ook erg veel wat hij spoot. Hij redde zich een tijd met dat handwerk, maar hij begon zich steeds meer te ergeren en zich steeds vijandiger op te stellen, vooral in gedachten tegenover meisjes en vrouwen in het algemeen. Thomas net negentien geworden besloot, dat er wat moest gebeuren. Hij maakte een afspraak met de huisarts, nou het resultaat daarvan, was het begin van het verhaal.

Thomas woont thuis, bij zijn moeder en twee zusjes. Thomas zijn vader was al wat jaren geleden het huis uit gegaan om dat hij niet langer opgewassen was tegen dat geile mens, wat zijn vrouw was, dat wilde bijna elke dag geneukt worden, gek werd hij er van. Esther, de moeder van Thomas, was nu drieënveertig, een vrouw met kort blond haar en ze mocht er nog best wezen voor haar leeftijd.

Saskia was zijn zestien jarige zusje en Angelique de zeventien jarige, beide meisjes waren langharige blondjes, met mooie blauwe ogen en allebei een leuk B-cupje.

Super stukken waren het. Thomas vond het altijd, eigenlijk al jammer, dat het geen buurmeisjes waren of zo, maar nu voelde hij alleen maar HAAT, want het waren dan wel zijn zusjes, maar die zouden wel net zo zijn als alle andere meiden, dat spookte zich nu al een tijd in zijn hoofd. Hij trok zich vol haat weer af op de foto van Saskia, dat loeder zag er zo geil uit op de foto, met haar zogenaamde onschuldige smoeltje, maar beide zusjes lopen wel in korte rokjes en niets verhullende topjes buiten alle jongens op te geilen en dan zijn moeder, zijn vader zwart maken omdat hij niet vaak genoeg neukt.

Thomas ging die avond naar zijn vader, die had ,m al aardig zitten toen hij aankwam, ‘’hoi pa, hoe gaat ie? Thomas gooide zijn problemen van de laatste jaren er uit, naarmate hij meer bier dronk. En hij viel in een onrustige slaap, ‘s morgens werd hij waker met een lichte kater, beneden kreeg hij gelijk de wind van voren, ‘’je moet niet naar je vader gaan, dat gezuip is niet goed voor jou,’’ reageerde zijn moeder gelijk, toen ze zijn slaperige hoofd in de keuken zag verschijnen.

En dan net zo een slappe zak worden, die niet eens een vrouw kan klaar neuken. Saskia zat bij haar oudere zus Angelique op de kamer. Hij bleef even staan. Angelique, reageerde gelijk, ‘’nee en jij dan? HAAT, dat werd steeds erger, vooral door wat hij net hoorde, wat dachten die sletjes wel, daar zouden ze spijt van krijgen. Esther was met haar jongste dochter de stad in en Thomas hoorde dat ze de eerste uren niet terug zouden komen.

Angelique stond onder de douche, want hij hoorde haar zingen. Hij liep snel haar kamer in, haalde zijn giga wapen uit de broek, sjorde zich af en spoot de foto van haar onder met zijn glibberige goedje, het droop er af, op het tafeltje, het was zo veel dat het er af lekte in haar schoentjes met hoge hakken.

Thomas wist dat hij nog hard bleef als hij geil was en dat hij zo weer een flinke hoeveelheid kon spuiten en ging op zijn kamer zitten met een krant, zodat hij het kon verbergen en hij wachtte op de dingen die zeker komen gingen. Hij hoorde de deur van de douche open gaan. Ze had zich afgedroogd en haar blonde haren droog gemaakt en liep naar haar kamer, kleed zich aan, super kort rokje en een topje waaronder een halve beugel BH, die haar tietjes flink opstuwde.

Ze wilde zich op maken en zag toen haar foto onder de witachtige drab, ‘’godverdomme!! Ze stapte woedend in haar schoentjes en voelde de sperma tussen haar tenen opwellen, ‘’nee he! Angelique was even vergeten dat ze haar schoentjes met hoge hakken had aangetrokken en struikelde, ze viel over zijn schoot heen, dat kwam Thomas eigenlijk wel uit.

Hij greep haar bij haar lange blonde haren en trok haar wat omhoog, gooide de krant van zijn schoot en zijn zusje gaf een gil, wat ze daar zag. Hij drukte haar neus dicht, zodat ze even later haar mond opende en hij trok haar hoofd over de eikel waardoor haar lippen enorm oprekte,’’ggggg. Thomas voelde al vrij snel dat ie ging komen, dit was de eerste keer dat zijn lul in een meiden bekkie zat, ‘’bek open houden sletje en slikken,’’ gromde hij.

Angelique hoopte dat als hij klaar kwam, ze weg mocht en hield haar mond open toen de enorme eikel er uit werd getrokken. Ze zag het gaatje behoorlijk openen en een vloed aan sperma brak door, het leek wel of er een waterkraan open stond, zo veel sperma ketste er in haar open staande mond, ze begon te proesten en haar ogen werden ook dicht gespoten. Thomas kreunde hevig, ‘’aaaaaaaaaaaaagghhh gggg.. Angelique zat onder en trilde van angst, ‘’mag..

Ze zag dat de enorme pik nog steeds hard overeind stond, toen ze zich begon uit te kleden begon het ding te schokken, blijkbaar werd haar broer steeds geiler. Ze stond naakt voor hem en wist niet wat ze met haar handen moest afschermen. Ze voelde zijn pik tussen haar benen schokken, hij zou toch wel begrijpen, dat hij haar met dat ding onmogelijk kon neuken, spookte het in haar hoofdje, zijn vingers betaste haar glad geschoren kutje, ‘’mmmmmmmm, lekker,’’ hoorde ze hem murmelen, met hese stem van opperste lust.

Hij pakte haar arm en trok haar mee naar de tafel, ‘’over die tafel buigen slet. Ze voelde dat hij daadwerkelijk de paal op haar gleufje zette en haar stevig bij de heupen pakte, ‘’aaaaaaaaaaaaaaahhh.. Hij neukte haar een minuut of tien en kwam toen luid brullend opnieuw klaar en vulde voor het eerst een kutje met een golf sperma. Heel de middag verbleef de familie in de tuin in een heerlijk zonnetje,het was verder niemand opgevallen dat Carla aan mijn lul had gezeten in het zwembad en wat zij daar aan mij had gevraagt,maar zelf wist ik er ook niet goed raad mee,het 10 jaar jongere zusje van mijn vrouw die vraag of zij mijn lul eens in het echt mag zien en er nog even bij vertel dat haar man maar een zielig klein pikkie heef vergeleken bij die van mij.

Als twintig jarige jongen had ik al eens geneukt met een familie lid van mijn vrouw,,toen nog mijn verkering,, en wel met haar toen 50 jarige moeder,ook dit gebeurde hier in Spanje nu bijna twintig jaar geleden.

Bloed geil gratis neuken in groningen

  • Sexcontact noord holland beffen en spuiten
  • Een meisje van 10 staat onder de douche met haar moeder.
  • BODY TO BODY MASSAGE LELYSTAD STEVIGE NEUKPARTIJ